Sevgili Samsung Forum Kullanıcıları, WhatsApp Destek Hattımızı hizmetinize sunduğumuz bilgisini sizlerle paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz! Her... View Post
Sevgili Samsung Forum Kullanıcıları, WhatsApp Destek Hattımızı hizmetinize sunduğumuz bilgisini sizlerle paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz! Her... View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Sarj daki kırmızı çarpı nedir View Post
1-İnternet bağlantınızı kontrol edin: Sabit bir internet bağlantınızın olduğundan emin olun. Sorunun ağınızla ilgili olmadığından emin olmak için... View Post
Android cihazınızda Bluetooth ayarlarını açın. Yeni Bir Cihaz Eşleştir'i seçin. Eşleştirmeyi etkinleştirmek için Apple AirPods kutusunu... View Post
Samsung klavyede yazı bitti ve nokta tuşuna basmadan, nokta koymak ve sonra otomatik büyük harfle başlamak istiyorsanız; yazınız bittikten sonra iki... View Post
Kabul edin artık gönderi taşımayın okeeey? Samsung Hindistan'da başka ürünler bile paylaşılıyor burada herşeye sınırlama gözümden düştünüz. View Post
Smart View ile ekran yansıtırken kalite oldukça düşük. Bunu arttırabilmenin yolunu bulamadım (ve sanırım da yok). Bildiğiniz bir yol var mı? Cihazım... View Post
Tüm Android cihazlarda Netflix yüklü ve bazen mobil veriden yememesi için film ya da diziyi cihaza indiriyorum.Cihazlarda harici SD kart olmasına... View Post
Samsung, Android 14 tabanlı One UI 6.0 sürümünü akıllı telefonlarına sunmaya devam ederken, şirketin bir sonraki güncellemesi olan One UI 6.1 ile pil... View Post
Selamunaleykum S-Wallet bakiyemi geri banka hesabıma aktarmak için kayıt olusturduk ama geri iade edilirken herhangi bir kesinti oluyor mu yapan... View Post
Members ailesi selamlar, Hepimizin en önde gelen yegane unsuru mahremiyettir elbetteki ve bu paylaştığım gönderide buna yakinen değinmiş olup... View Post
User | Count |
---|---|
9 | |
8 | |
5 | |
4 | |
4 |