Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Herkese teşekkürler 🥰🙏 View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Merhaba arkadaşlar, Neler oluyor bu forumda anlayamıyorum,sürekli mod lara şikayetler ! yok efendim onu banlayın bunu silin yahu bırakın artık bu gibi... View Post
Arkadaşlar az önce samsung dışı bir ürün hakkında bir gönderi attım ama gönderim silindi neden böyle oluyor?🤔 View Post
Bu şahısın kavgaları yüzünden membersda kullanıcı sayısı azalıyor ve bu şahıs herkesle kavga ediyor View Post
Galaxy telefonunuzun One UI 7'yi ne zaman almasını bekliyoruz (Android 15) Bu noktada Samsung bile Galaxy S25 dışındaki cihazlar için kararlı One... View Post
Bu Elemandan Kurtulmanın bir yolu yok mu? Verileribi sildim izinleri kaldırdım pili sınırladım Devre dışı bıraktım ve güncellemeleri kaldırdım ama... View Post
amazon'dan Samsung store gönderimli elektromanya satıcısından alacağım sahte olma ihtimali yoktur öyle değil mi? 1234 lira çünkü. Düz 45watt mi... View Post
Bugünkü bütçemiz: 14.000₺ civarı Samsung Galaxy A35 Ekran : Super Amoled 120hz Pil : 5000 mAh Kamera : 50mp f1.8 OIS 4k&30... View Post
1. Apple 13 2. Apple 15 3. Apple 16 4. Apple 16 pro max 5. Apple 14 6. Samsung A55 View Post
User | Likes Count |
---|---|
389 | |
377 | |
370 | |
343 | |
304 |
User | Count |
---|---|
9 | |
9 | |
8 | |