Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Herkese teşekkürler 🥰🙏 View Post
Sevgili Samsung Forum Kullanıcıları, Bizlere 0850 644 77 11 numaralı WhatsApp Destek hattımızdan tüm ürün ve hizmetlerle ilgili talepleriniz... View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Uygulama simgesinin ne olduğu hakkında bilgi verir misiniz? Uygulama simgesinin ne olduğu hakkında bilgi verir misiniz? View Post
Merak edenler icin bir payladım ismini velan View Post
Videoda da görüldüğü üzere Google asistanda böyle bir sorun var. Güncellemeleri kaldırmak veya apk ile tekrar güncellemek bir ise... View Post
Telefonu alalı iki gün oldu ve 4 saate kendini sarj etti hızlı sarj yazdığı halde şuan bunu görüyorum ne yapmalıyım? Samsung s10× View Post
Yeni gelen özellik ile artık uygulamaları değerlendirme sistemi gelmiş ancak sadece yurt dışındaki kişiler var inşallah TR'yi de eklerler... View Post
Nabıyonuz? Ateş Hattı serisi başladığından bu yana tam 24 bölüme ulaştı. Members'da ilk ve tek en uzun soluklu eleştiri serisi olan Ateş Hattı... View Post
Bilmeyenler için artık ikonların galerimizden seçtiğimiz bir görsel veya indirdiğimiz bir çıkartmanın şeklini almasını sağlayabiliyoruz. Herkese yeni... View Post
TEŞEKKÜRLER View Post
Samsung Fotoğraf Editör uygulaması yeni bir güncelleme alıyor 3.4.26.26. Bu güncelleme, uygulamayı fotoğraflarınızı düzenlemek için daha da iyi hale... View Post
Kısa sürede active level 4 oldum,Bir hayırlı olsununuzu alırım 😍 Teşekkürler🙏💫 View Post
User | Likes Count |
---|---|
1687 | |
1409 | |
1098 | |
760 | |
525 |
User | Count |
---|---|
42 | |
30 | |
21 | |