Sevgili Samsung Forum Kullanıcıları, WhatsApp Destek Hattımızı hizmetinize sunduğumuz bilgisini sizlerle paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz! Her... View Post
Sevgili Samsung Forum Kullanıcıları, WhatsApp Destek Hattımızı hizmetinize sunduğumuz bilgisini sizlerle paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz! Her... View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Kamera kalite olsun 256GB yeterli güncellenme bazen önemli hiç biri kasmasın 3 ve 4 yıl kullanmak istiyorum sosyal medya çok kullanıyorum kamera... View Post
Şöyle anlatayım aşağıda gördüğünüz gibi uygulamaya girmeye çalıştığımda bin.mt.plus paket ismine sahip olan uygulamayasaklı listede olduğu için... View Post
Üşenmedim bugün pil tasarrufu için yapılması gereken her ayarin ince detayına kadar yaptım, tüm gün uçak modunda kullanmaktan tut ekran yenileme... View Post
G80 4GB A137 KASARMI VE İNTERNETLİMI? View Post
Members ailesi selamlar,Sırasıyla; Animasyonlar: Her geçen gün daha sorunsuz hale gelen işletim sisteminin optimize edilmesi zaman alırDikey Kaydırma:... View Post
Siz kaç uygulamayı derin uyku moduna aldınız? 😁 Ekran süresini uzatmaya niyetliyim.. View Post
Ben 25w şarj aleti kullanıyorum ama hızlı şarj kapalı kullanıyorum yani 15w de şarj oluyor bu zararlımı gidip 15w şarj aletimi aliyim orijinal samsung... View Post
Arkadaşlar galaxy watch 6 classic saati, xiaomi veya iphone ile kullansam hangi özelliklerden mahrum kalırım? View Post
what is the name of this font bu yazı tipinin adı ne View Post
Son zamanlarda böyle oluyor ve mesajlar falan gözükmüyor en son yazılım güncellemesi yaptım böyle oldu yada başka sebepten mi bilmiyorum kac... View Post
User | Likes Count |
---|---|
108 | |
79 | |
75 | |
58 | |
56 |
User | Count |
---|---|
9 | |
5 | |
5 | |