Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Herkese teşekkürler 🥰🙏 View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Samsung laptopları yurt dışından getirip kullansam ne gibi sıkıntılar yaşarım View Post
Arkadaşlar şimdiye kadarki kullandığınız marka f.a.r.k etmeksizin en çok memnun kaldığınız telefon veya telefonlar neler Benim s6 a35 ten de... View Post
Arkadaşlar prodüktörlük yapıyorum şu arkada yankılı drum sesinin bir teknik ismi var mı genellikle Jazz parçalarda kullanıyor View Post
En son güvenlik güncellemesi kasım 2024. One ui güncellemesinden önce bir Güvenlik güncellemesi gelir mi acaba ? Yoksa one ui 7 ile mi gelir View Post
Burdan konuyla alakalı yorum yapan ve bizimle bu konuyu tartışan herkese teşekkür ederim beyler, bayanlar. Yanıldığımı mutlulukla söylüyorum.... View Post
@kaanrhymeS24plus dostumuzun dünkü videom ile ilgili yaptığı açıklamaya bir yenisini eklemek istedim. Bende gerçek olmadığı yönünde düşünüyorum... View Post
One UI 7 ne zaman gelecek? Kesin bir tarihi var mı?Güncelleme tüm dünyada aynı anda yayınlanacak ancak ülkeden ülkeye yayınlanma süresinde... View Post
One UI 7 ile gelen Now Bar'ın sürpriz özelliği ortaya... View Post
Arkadaşlar bir tanıdığım yeni telefon alacak galaxy 23 fe ve poco x6 pro arasında kaldık hem performanslı hem uzun ömürlü hem dayanıklı hem kamerası... View Post
Arkadaşlar Samsung'un ve bazı kullanıcılarında da görmüş olduğumuz o fontu nasıl bulabilirim acaba baya güzel bir fontta o yüzden sordum ☺️ View Post
User | Likes Count |
---|---|
374 | |
226 | |
224 | |
166 | |
164 |
User | Count |
---|---|
7 | |
6 | |
6 | |