Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Herkese teşekkürler 🥰🙏 View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Merhaba arkadaşlar buds2 pro kulaklığım kardeşim cebinde unutmuş sayesinde makinede 9 dk boyunca yıkandı 3 gün önce o gün mavi ışık yanıp söndü full... View Post
Hikayelere bakarken karşıma böyle bir reklam çıktı ve ben de gerçek oldup olmadığını denemeye karar verdim. E-posta ve şifre bölümüne küresel... View Post
Yanliş hatırlamıyorsam android 13 de dual ses özelliği vardı mesela müziği Bluetooth hoparlör bağlayıp instagram gibi diğer uygulamaları da telefonun... View Post
YouTube videosu indireceğim siteye girdim, bu hataları veriyor, bunun nedeni nedir? Sitenin sertifikası Türk Telekom alan adından... View Post
"One of Device identifiers should be specified One of Device identifiers should be specified" hatası alıyorum, bir çözümü var mıdır? Ayrıca... View Post
sizce gelecek mi? şuanlık bir haber veya bilgi var mı? ben geleceğini düşünüyorum sonuç olarak one uı 7'nin en büyük yeniliklerinden birisi. View Post
Ekran resmi önerir misiniz View Post
1938-1950: Kuruluş ve İlk Yıllar Samsung, 1 Mart 1938'de Lee Byung-chul tarafından Güney Kore'nin Daegu şehrinde kuruldu. Şirket, başlangıçta... View Post
Android 15 base ile gelecek One UI 7 hakkındaki gelişmeleri ne ölçüde takip ediyorsunuz? Sizi heyecanlandıran bir özellik veya bir gelişme var mı? View Post
Merhabalar. Kullanmış olduğum klavye (SwiftKey) cihazımda tam ekran hareketleri kodu kullanıldığında yatay modda klavye kapatma tuşu görünmüyor. View Post
User | Likes Count |
---|---|
537 | |
537 | |
347 | |
344 | |
315 |
User | Count |
---|---|
10 | |
9 | |
7 | |