cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Winamp uygulaması, Android için yayınlandı 🎧🎶👇

(Topic created on: 07-19-2024 02:17 AM)
190 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Diğer
Özellikle 90 neslinin çocukluk efsanesi olan Winamp müzik oynatıcı, Android için kullanıcıların beğenisine sunuldu!

image

Ne dinliyorum özelliği, MSN Messenger, sevdiğiniz kişiye şarkılarla gönderilen mesajlar ve efsaneler efsanesi Winamp… Özellikle 90’larda çocukluğunu geçirmiş ve 2000’lerin başını yakalayabilmiş bir nesil için unutulmaz müzik oynatıcısı Winamp, Android platformu için geri döndü. İşte detaylar…

Winamp, Android için kullanıma sunuldu

2010’lu yılların başından beri muhtelif zamanlarda geri dönüş sinyalleri veren, ancak Spotify’ın üçüncü parti uygulamalara müzik dinletme iznini bir türlü vermemesi sonrası çıkışını sürekli erteleyen Winamp, geçtiğimiz yıllarda birkaç cılız girişimle PC kullanıcılarının karşısına çıkmış, ancak çok da ilgiyle karşılanmamıştı.

Aradan geçen yıllarr sonrasında, Winamp Team pes etmedi ve uygulamayı şimdi de mobil platforma taşıdı. Android için sunulan Winamp, kütüphanenizi ve oynatıcınızı özelleştirmenize izin veriyor. Uygulamaya entegre edilen equalizer ile müzik zevkinize göre ses ayarlaması yapabiliyor, hem bulut hem de yerel depolama üzerinde yer alan şarkılarınızı dinleyebiliyorsunuz

Aradan geçen onca yılın ardından, gelişen uygulamalar ve arşa çıkan özelleştirilebilirlik seçenekleri düşünülürse, Winamp’ın rakipleri karşısında ne kadar şansı olabilir bilinmez. Buna karşın, sırf ‘Winamp’ yazan bir uygulamaya tıklayıp açmak bile nostalji ihtiyacınızı fersah fersah karşılayacaktır.

Uygulamanın Android sürümünü indirmek için buraya tıklayabilirsiniz. 

Kaynak: Shift Delete Net 

53 Comments
Diğer
Aga çıkalı aylar olmuş ve yine pek tutmamış gibi 😞. Yinede indiriyorum yaşım yetmiyor ama adı tanıdık geldi, nerden bilemiyorum.
Anonymous
Not applicable
Diğer
Yıl kaç olursa olsun Windows kullanan birisi illaki karşılaşır hocam. Büyük ihtimalle bilgisayarınızda ya da okulunuzda falan görmüş aklınıza kazınmıştır
Anonymous
Not applicable
Diğer
Windows XP zamanlarında çok popülerdi sanırım
Anonymous
Not applicable
Diğer
Evet
Solution
stony_hearted
Expert Level 5
Diğer
vay be,ne günlerdi🥰🥰🥰
Solution
HATİCEÇUHA
Active Level 8
Diğer
Okumuştum daha önce bilgilendirme için teşekkürler.
Anonymous
Not applicable
Diğer
Rica ederim efendim 🙏😊
Solution
CanerS21Fe
Expert Level 5
Diğer
Eline sağlık 😊
EnesDersmek34
Active Level 5
Diğer
Vayyy ne günlerdi beee çocukken PC başında açıp içinde hayata küstüm dj Akman az mı dinlerdik şimdi çocukluğum gözümün önünden geçti de ne güzel günlerdi🥲
Solution
Diğer
Bilgilendirme için teşekkürler 🙏🙏