cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Winamp uygulaması, Android için yayınlandı 🎧🎶👇

(Topic created on: 07-19-2024 12:37 AM)
840 Views
Tolgaa94
Expert Level 5
Options
Diğer
Özellikle 90 neslinin çocukluk efsanesi olan Winamp müzik oynatıcı, Android için kullanıcıların beğenisine sunuldu!

image

Ne dinliyorum özelliği, MSN Messenger, sevdiğiniz kişiye şarkılarla gönderilen mesajlar ve efsaneler efsanesi Winamp… Özellikle 90’larda çocukluğunu geçirmiş ve 2000’lerin başını yakalayabilmiş bir nesil için unutulmaz müzik oynatıcısı Winamp, Android platformu için geri döndü. İşte detaylar…

Winamp, Android için kullanıma sunuldu

2010’lu yılların başından beri muhtelif zamanlarda geri dönüş sinyalleri veren, ancak Spotify’ın üçüncü parti uygulamalara müzik dinletme iznini bir türlü vermemesi sonrası çıkışını sürekli erteleyen Winamp, geçtiğimiz yıllarda birkaç cılız girişimle PC kullanıcılarının karşısına çıkmış, ancak çok da ilgiyle karşılanmamıştı.

Aradan geçen yıllarr sonrasında, Winamp Team pes etmedi ve uygulamayı şimdi de mobil platforma taşıdı. Android için sunulan Winamp, kütüphanenizi ve oynatıcınızı özelleştirmenize izin veriyor. Uygulamaya entegre edilen equalizer ile müzik zevkinize göre ses ayarlaması yapabiliyor, hem bulut hem de yerel depolama üzerinde yer alan şarkılarınızı dinleyebiliyorsunuz

Aradan geçen onca yılın ardından, gelişen uygulamalar ve arşa çıkan özelleştirilebilirlik seçenekleri düşünülürse, Winamp’ın rakipleri karşısında ne kadar şansı olabilir bilinmez. Buna karşın, sırf ‘Winamp’ yazan bir uygulamaya tıklayıp açmak bile nostalji ihtiyacınızı fersah fersah karşılayacaktır.

Uygulamanın Android sürümünü indirmek için buraya tıklayabilirsiniz. 

Kaynak: Shift Delete Net 

16 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Bilgilendirme İçin Teşekkürler 😇😇

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Nokia için de böyle bir geri dönüşüm bekliyoruz 🫡

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Eline sağlık bu arada 😊

View solution in context

Solution
MehmetYalcn
Expert Level 5
Diğer
Wow Efsane geri döndü Hemen deniyorum Teşekkürler bilgilendirme için 👍

View solution in context

Solution
Sisyphe
Expert Level 5
Diğer
Ooo nasıl bişeymiş indiriyorum hemen. Güzel haber Tolga. Eline sağlık kardeşim 😊

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Winamp... Seninle berbat anılarım var dostum. Ancak Mobil uygulamandan ümitliyim. Umarım başarılı olursun.

Elinize sağlık hocam 🙏🏼

View solution in context

Solution
Sisyphe
Expert Level 5
Diğer
Winamp'ı bilmeyenler Z kuşağıdır. Biz A kuşağıyız Tolga bey kardeşim. Bi ayağımız çukurda artık 😊

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Dostlar Winamp Mobil sürümü İnternet üzerinden dinlemenize de olanak sağlıyor. Şu anda kendisi açık kaynak kodlu. Ancak PC için aynı işlevi görmüyor. PC için Nuclear Music Player deneyebilirsiniz. Nuclear tamamen özgür yazılım ve istediğiniz kaynaktan akıllı öneriler de alabilirsiniz

View solution in context

Solution
Sisyphe
Expert Level 5
Diğer
Dur şu winamp'a bakam bi 😎

View solution in context

Solution
stony_hearted
Expert Level 5
Diğer
vay be,ne günlerdi🥰🥰🥰

View solution in context

Solution
HATİCEÇUHA
Active Level 7
Diğer
Okumuştum daha önce bilgilendirme için teşekkürler.

View solution in context

Solution
CanerS21Fe
Expert Level 5
Diğer
Eline sağlık 😊

View solution in context

Solution
Diğer
Bilgilendirme için teşekkürler 🙏🙏

View solution in context

Solution
dolphinS23fe
Active Level 6
Diğer
Eline sağlık kardeşim 😊

View solution in context

Solution
dolphinS23fe
Active Level 6
Diğer
Winap deyince aklıma sagopa geliyor nfs oynaken açardık hey gidi günler

View solution in context

Solution
MehmetYalcn
Expert Level 5
Diğer
😅 Sanmıyorum ama olabilir

Tabi Öncelikle arayüzü gayet akıcı Ekolayzır muhteşem 20 kadar seçenek var Hepsini preamp ayar yapabiliyorsun Albümü gizle özelliği var burda kendine özel bir alan oluşturabilirsin ve ana ekran kirliliğinden kurtulabilirsin Parçaları 15 sn. ileri geri sarabilirsin

Hesabınla bağlanıp çevrim içi bağlantıyla ülkeyi ayarlayarak radyo ve podcast dinleme imkanı var Fan zone bölümünden çeşitli kategorilere mixler de dinleyebilirsin Feed bölümü var ama gereksiz bence onu geçiyorum

Olumsuz yönleri ise ağ bağlantısı yavaşlık olabiliyor Müzik indirme yok Parça silme yapamıyorsun Parça düzenleme olmuyor Albüm kapağı ekleyemiyorsun Ve dilediğin parçayı arayıp dinleme imkanı yok

Deneyimlerim böyle Sonuç olarak uygulama hakkında görüşüm olumlu ve daha da geliştirilebileceğini düşünüyorum 😊

View solution in context

53 Comments
Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Bilgilendirme İçin Teşekkürler 😇😇
Tolgaa94
Expert Level 5
Diğer
Rica ederim kardeşim 😊👍
Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Nokia için de böyle bir geri dönüşüm bekliyoruz 🫡
Tolgaa94
Expert Level 5
Diğer
Gelicek oda az kaldı
Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Eline sağlık bu arada 😊
Tolgaa94
Expert Level 5
Diğer
Sağol kardeşim 🙏😊
Solution
MehmetYalcn
Expert Level 5
Diğer
Wow Efsane geri döndü Hemen deniyorum Teşekkürler bilgilendirme için 👍
Tolgaa94
Expert Level 5
Diğer
Rica ederim kardeşim 😊 🙏 deneyimlerini bizimlede paylaş lütfen ne dersin belki bir gün MSN de geri döner members a rakip olur 😂
Solution
MehmetYalcn
Expert Level 5
Diğer
😅 Sanmıyorum ama olabilir

Tabi Öncelikle arayüzü gayet akıcı Ekolayzır muhteşem 20 kadar seçenek var Hepsini preamp ayar yapabiliyorsun Albümü gizle özelliği var burda kendine özel bir alan oluşturabilirsin ve ana ekran kirliliğinden kurtulabilirsin Parçaları 15 sn. ileri geri sarabilirsin

Hesabınla bağlanıp çevrim içi bağlantıyla ülkeyi ayarlayarak radyo ve podcast dinleme imkanı var Fan zone bölümünden çeşitli kategorilere mixler de dinleyebilirsin Feed bölümü var ama gereksiz bence onu geçiyorum

Olumsuz yönleri ise ağ bağlantısı yavaşlık olabiliyor Müzik indirme yok Parça silme yapamıyorsun Parça düzenleme olmuyor Albüm kapağı ekleyemiyorsun Ve dilediğin parçayı arayıp dinleme imkanı yok

Deneyimlerim böyle Sonuç olarak uygulama hakkında görüşüm olumlu ve daha da geliştirilebileceğini düşünüyorum 😊