cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

WhatsApp Destek Hattımız 7/24 Hizmetinizde!

(Topic created on: 09-24-2024 12:01 PM)
10068 Views
SamsungFY
Community Manager
Options
Diğer

WhatsApp Destek hattımız 7 gün 24 saat müşterilerimize hizmet vermektedir. Bize 0850 644 77 11 numaralı hattımızdan ulaşabilirsiniz.

wapp_destek_1440x740.png

134 Comments
Turuncu
Moderator
Moderator
Options
Diğer

Merhaba bozomota,

Güvenli klasörü oluştururken Samsung Account ile şifre sıfırlama özelliğini aktifleştirdiyseniz, Güvenli klasöre girerken şifrenizi yanlış girdiğinizde "Şifremi unuttum" sekmesi açılacak ve bu sekmeye tıklayarak Samsung hesabınız ile şifrenizi sıfırlayabilirsiniz.

Eğer bu seçeneği aktifleştirmeden güvenli klasör oluşturduysanız, bu aşamada "Şifremi unuttum" sekmesi açılmayacaktır ve bu durumda güvenli klasörde şifre sıfırlama işlemi sağlayamıyoruz. Samsung Account hesabınızdan çıkış yaparak güvenli klasörü kaldırabilirsiniz. Kaldırdıktan sonra tekrar hesabınıza giriş yapabilir ve yeni bir güvenli klasör oluşturabilirsiniz. Bu işlem, önceki güvenli klasörünüzün içerisindeki verilerin silinmesine neden olacaktır.

Teşekkürler.
MOD

0 Likes
Anonymous
Not applicable
Diğer
selam
0 Likes
yasa1010
Beginner Level 2
Diğer
Fotoğraf
hacerr
Beginner Level 2
Diğer
Vatsap msj gecmisimi icerikleriyle birlikte geri getirmem mumkunmu
0 Likes
Pembe
Moderator
Moderator
Options
Diğer

Merhaba hacerr,

Bu durumda öncelikle Whatsapp sohbeti olan cihazdan verilerin yedeklenmesi gerekiyor. Yedekleme alınması halinde,;

WhatsApp uygulaması>Sağ üst kısımdaki üç noktaya dokunun> Sohbetler öğesinden sohbet aktarma seçeneklerinden yedeklenen verileri geri getirebilirsiniz. 

Teşekkürler.

MOD

neccc
Beginner Level 2
Diğer
S23 ultra telefonumun ekran kilit şifresini unuttum,telefonu kullanamiyorum,nasıl sıfırlayabilirim?
0 Likes
neccc
Beginner Level 2
Diğer
Ekran kilit şifremi unuttum,telefonumu kullanamıyorum,yardım lütfen,s23 ultra
0 Likes
Lacivert
Moderator
Moderator
Options
Diğer

Merhaba neccc,

Bu durumda servis merkezlerimizden işlem yaptırmanız gerekmektedir. Cihazınızı servise teslim etmeden önce cihaz yedeğinizi almanızı öneririz.

Servis iletişim bilgilerine ve yedeklemelerin görselli anlatımlarına aşağıdaki linkler üzerinden ulaşabilirsiniz;

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/
https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes
muhammet67
Beginner Level 2
Diğer
Golgelenmekle ilgili 25.12.2023 de bir kere servise gitti onarımı yapıldı yine aynı arzayi tekrarladı karantisi bittiği için ücrete tabi olunacak diyor hadi yaptırdık diyelim yine aynı arzayi yaparsa ne olacak yanlış anlamayın samsung en iyi marka diye ben bu televizyonu aldık telefonum dahi samsung telefonumda bir sıkıntı yok lakin tv sıkıntılı yardımcı olursanız iyi okur diye düşünüyorum saygılar dilerim
Pembe
Moderator
Moderator
Options
Diğer

Merhaba muhammet67,

Doğrudan Mesaj ile iletişim bilgilerinizi bize iletebilirseniz, konuyu detaylı olarak inceleyip, size yardımcı olmak isteriz.

Teşekkürler.
MOD

0 Likes