cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Telefon Yeniden Başladığında Ekranda Çıkan Yazı

(Topic created on: 01-20-2022 09:09 PM)
1336 Views
ZeynepCockatıel445
Active Level 3
Options
Diğer
Merhaba,

Bu her telefonu açıp kapattığımda karşıma çıkıyor nasıl gider bilgisi olan yazarsa sevinirim teşekkürler 
image

18 Comments
ahmet_turğut
Expert Level 5
Diğer
Merhaba
Gelen uyarıda yazılan yazıyı bana okur musunuz bu arada topluluk gönderisi oluşturduğunuz zaman cihazınız ile ilgili sorun ya da soruları belirtirken mutlaka cihazınızın telefonunuzun veya tabletinizin ismini modelini ve model kodunu yazarak cihazınızı belirtin Forum yetkili moderatörleri ve diğer Forum kullanıcıları sizleri bu sayede daha iyi Yardımcı olacaklardır
Diğer
"Yeni mesajlaşma özellikleri rich communications, İnternet bağlantınızı kullanarak sohbet mesajları, resimler, videolar, sesler ve bunların yanı sıra metin mesajları gönderip almak için kullanabileceğiniz yeni özellikler içerir. Bu özelliklere kaybolmak için bir telefon numarası girmeniz gerekir. "
0 Likes
ahmet_turğut
Expert Level 5
Diğer
Samsung'un müşteri hizmetlerini arayıp detaylı bilgi almanızı öneriyorum
444 77 11
Diğer
yetkili servise gidiyorum süflülüklerinden sabrımızı zorluyorlar hiç uğraşamam çok yorucu
ahmet_turğut
Expert Level 5
Diğer
Servise gitmenize gerek yok müşteri hizmetlerini arayayım sizlere onlar telefonda bilgi vereceklerdir
444 77 11
0 Likes
Diğer
+ anladım teşekkürler daha dikkatli olurum s20+
ahmet_turğut
Expert Level 5
Diğer
Ne demek önemli değil
Solution
Rose67_
Expert Level 5
Diğer
Yeni mesajlaşma özellikleri

Rich Communications, İnternet bağlantınızı kullanarak sohbet mesajları resimler videolar sesler ve bunların yanı sıra metin mezajları gönderip almak için kullanabileceğiniz yeni özellikler içerir. Bu özelliklere kaydolmak için bir telefon numarası girmeniz gerekir.

Böyle yazıyor
ahmet_turğut
Expert Level 5
Diğer
Tamam teşekkür ederim