Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Herkese teşekkürler 🥰🙏 View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Samsung, Android 16 tabanlı One UI 8 üzerinde çalışmalarını hızlandırdı! 🔧📱 Yeni arayüzün, özellikle kullanıcı deneyimini... View Post
Offf hemde 64GB ayfönnn😋😋😋😋😋 24 bine 128GB S24FE varken 2019 11..... View Post
İşaretlediğim yerde ne demek istemişler? View Post
One ui 7 ile, Android 14 ( one ui 6) ve öncesinden de dahil, varsayılan olarak gelen uygulamaları kaldırabilecek miyiz ? Özellikle samsung mesajlar,... View Post
Herkese iyi günler ! Arkadaşlar gelen bildirimlerin içeriğini kilit ekranı açıkken de gizleyebiliyor muyuz ? ben biraz baktım ama böyle bir ayar... View Post
Gerçekten çok garip. Yorum yapmayı mı bilmiyorlar yoksa yanlış uygulamaya veya oyuna mı yorum yazıyorlar,... View Post
Galaxy S25 serisinde Google Gemini... View Post
Babama kamerası iyi olan ve yıllarca kasmayacak bir telefon arıyorum, buradan ne önerirsiniz, çok da pahalı bir şey düşünmüyorum, f/p olsun... View Post
User | Likes Count |
---|---|
437 | |
372 | |
356 | |
344 | |
236 |
User | Count |
---|---|
10 | |
8 | |
8 | |