cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Tabletim sürekli açılıp kapanıyor

(Topic created on: 08-19-2023 06:49 PM)
1975 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Diğer

Merhaba. Galaxy Tab A7 (SM-T507) tabletimde oyun oynarken birden dondu. İlk başta oyun biraz ağır olduğu için kaldıramayıp donduğunu düşündüm ve düzelmesini bekledim. Biraz sonra ise tablet kapandı ve sürekli açılıp kapanmaya başladı. Tableti kapatmaya ve yeniden başlatmaya vaktim var ancak ayarlara gidip bir şeyler yapamıyorum. Aynı sorunu daha önce yaşadım. O zaman, birkaç gün kapalı tutup açmayı denedim ancak düzelmemişti, daha sonra yaklaşık 2 hafta kapalı kaldıktan sonra tekrar açtığımda düzelmişti. Yani yaklaşık 1 ay kadar kapalı kaldı. Mümkün olduğunca hızlı bir şekilde açmam lazım. İnternette araştırdığımda ayarlara gidip bir şeyler yapmamı istiyordu ancak ben onları yapamadan kapanıyor. Servise götürmek dışında bir çözüm var mı?

NOT: KURTARMA MODU VE DOWNLOAD MIDA GİRİLMİYOR. TABLET ŞU ANDA WI-FI'YE BAĞLI DEĞİL VE BAĞLANAMAZ YANİ SMART THINGS FIND ÇALIŞMIYOR. 
4 Comments
Anonymous
Not applicable
Diğer
Bırak 1 gün kapalı kalsın,sonra kapalı şekilde şarda kalsın(işaret olmasa da tak).Eger açılmazsa teknik servise götür.
Anonymous
Not applicable
Diğer
Deneyeceğim olmazsa önceki gibi 2 hafta kapalı dursun artık fazla uğraşmayacağım.
Akaygalaxya73
Active Level 7
Diğer
Kenara koy şarjı kendi kendine bitsin 1 gün beklet cihaz kendine gelsin ağır oyunları sil güncelleme varsa güncelle açıldıktan sonra cihazı sıfırla
0 Likes
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Diğer

Merhaba J8_TabA7,

Cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen, cihaz içerisindeki verilerinizi yedek alarak, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz.

Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz;

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Bilgileri yedeklemenin iki yolu vardır;
1. Verilerinizi Microsoft OneDrive'a yedekleyebilirsiniz. Ayarlar > Hesaplar ve Yedekleme > Samsung Cloud > Ekranın sağ üst köşesinde bulunan üç nokta > OneDrive ile bağlan > Koşulları kabul edip bağlan > Hesapları Bağla > Mevcut Hotmail hesabı ve şifresini girin > Kabul et > Hesaplar Bağlanıyor yazısı gelecektir. İleri ögesine dokunduktan sonra kurulum işlemleri tamamlanmış olacaktır.
2. Aşağıdaki link üzerinden bilgisayarınıza, Samsung Smart Switch programını indirerek, data kablosu ile verilerinizi, bilgisayarınıza yedek alabilirsiniz.

target=_blankhttps://www.samsung.com/tr/support/smart-switch/

Not:
• Cihaz içerisinde yer alan Güvenli Klasör uygulamasını kullanıyorsanız eğer, cihaz verilerinden ayrı olarak yedeklemeniz gerekecektir.
• Güvenli Klasörün yedekleme özelliği, 2021'den beri piyasaya sürülen Android R OS tabanlı Samsung mobil cihazlarında artık mevcut değildir. Her uygulamanın Smart Switch veya yedekleme özelliğini kullanarak gerekli verileri yedeklemeniz önerilir.

Yedeklemelerin görselli anlatımlarına link üzerinden ulaşabilirsiniz;

target=_blankhttps://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes