cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Android 13 ve oneui 5 Samsung için facia mı oldu sizce?

(Topic created on: 08-19-2023 07:29 PM)
268 Views
LoganHowlett
Active Level 6
Options
Diğer

Konuyu android 14 oneui 6 geldikten sonra açmak istedim ama açayım dedim, arkadaşlar telefon S21 FE android 12 ile geldi ama android 12 oneui 4 ciddi diyorum kusursuzdu ne zaman telefon android 13 oneui 5 geldi telefona yaramadı, kullanırken keyif almıyorum öyle diyim bende aynı durumu düşünen var mı bilmiyorum ama android 14 oneui 6 İnşAllah kusursuz olur 12 gibi hatta daha iyisi olur 👍

İşin özeti android 13 Samsung a yaramadı.
6 Comments
Anonymous
Not applicable
Diğer
Benim cihazda sorun yok ama orta ve üst modeller şikayetçi.
LoganHowlett
Active Level 6
Diğer
Ben pek hoşlaşmadım arkadaşlar
özcansksks
Active Level 6
Diğer
Olayın andriid surumu ile alakası yok cihazınızın dogal bi yıpranması var. Oyun oynuyorsanız yada islemciyi, anakartı yoracak islemleri fazla yapıyorsanız bu yipranmanın hızı artıyor.
Diğer
Ben memnunum OneUI 5.1 için de çok şikayet olmuştu başta ama ben hiçbir sorun yaşamadım çok şükür. Gayet akıcı bir deneyim yaşıyorum
HasanS22
Active Level 6
Diğer
Android 14 One UI 6 hakkında konuşmak istediğinizi anlıyorum. Samsung'un yeni arayüzü henüz resmi olarak duyurulmadı, ancak bazı ülkelerde beta programı başladı. Android 14'ün bazı yeni özelliklerini ve iyileştirmelerini içeriyor, ancak henüz tam olarak nasıl görüneceğini bilmiyoruz. Belki de Samsung'un web sitesinden veya Android Central gibi haber sitelerinden daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Android 13 One UI 5'in size uygun olmadığını söylüyorsunuz. Bu durumda, telefonunuzu eski sürüme geri döndürmeyi deneyebilirsiniz, ancak bunun için bir bilgisayar ve özel bir yazılıma ihtiyacınız olacak. Ayrıca, bu işlemi yaparken verilerinizi yedeklemeniz ve garantiyi bozmamaya dikkat etmeniz gerekecek. Bu konuda size yardımcı olabilecek bazı rehberler var.

Umarım Android 14 One UI 6 sizin için daha iyi bir deneyim sunar. Samsung S21 FE'nizin keyfini çıkarmaya devam edin 😊
LoganHowlett
Active Level 6
Diğer
O işlere girmem ben androidi bile ios gibi kullanan biriyim neyse o sağol kardeşim hepimiz