cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Spotify'a Para Ödemeye Gerek Yok! HAYIR APK ile DEĞİL!

(Topic created on: 06-27-2024 07:28 PM)
1061 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Diğer
Evet başlıkta da gördünüz dostlar. Artık Spotify Premium için para ödemenize gerek yok. Korsan kullanımdan bahsetmiyorum. Tamamen resmi yollar ile Premium deneyimi yaşayabilirsiniz! KarşınızdaSpotube!

image

Spotube bundan neredeyse 1 yıl önce piyasaya sürülmüş tüm platformlarda çalışan Açık Kaynak kodlu bir Spotify istemcisidir.

Yeni çağa ayak uyduran harika bir tasarıma sahiptir. Hatta şarkı kapağına göre renk değiştiren teması mevcuttur.

Şarkı dinlerken tamamen reklamsız şekilde dinleyebilirsiniz. Hatta şarkı sözlerine erişimde ücretsizdir. İndirme bile yapabilirsiniz. Bunlar için tek kuruş para ödemenize dahi gerek yoktur.

image

Spotify hesabınıza giriş yaptıktan sonra Spotube sizin için aynı şarkıları YouTube üzerinden buluyor. Şarkılarınızı Spotify üzerinden değil YouTube API üzerinden oynatıyor. Haliyle ortada güvenlik riski bulunmuyor. 

Şarkı sözlerini bulmak içinde Google üzerinden arama yaparak uygulamaya ekliyor. Hemde şarkıyla tam uyumlu şekilde sözler akıyor.

İndirme işlemini de YouTube DL ile yapabiliyor. YouTube DL yine açık kaynak kodlu video indirme altyapısıdır

Güvenlik riski yok çünkü Spotube tamamen özgür yazılımdır. 

image

Kesinlikle hayır. Sonuçta Spotify'ı tam olarak korsan vermiyor. Aynı şarkıları YouTube üzerinden açıp dinletiyor. Bazen bir dezavantaj olabilir. O da şarkıları isimle arttığından bazen yanlış şarkılar çalabiliyor

Keyfinize bakın dostlar

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Hocam uygulamayı güzelce deneyimledim. Var olan sorunlar şunlar;
şarkılar arası geçişler stabil değil ve yavaş.
Bir şarkıyı dondurup tekrar açtığınızda seste bir duraklama meydana geliyor ama sonra düzeliyor.
Birde sesi normalleştir gibi bazı özellikler çalışmıyor. Son olarak uygulama arayüzünde geçişler biraz yavaş. Umuyorum ki uygulama güncellemeler ile 1 yıl içerisinde çok iyi yerlere gelecek

View solution in context

0 Likes
40 Comments
Anonymous
Not applicable
Diğer
Eline sağlık 😊🙏
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Diğer
Teşekkür ederim hocam 🙏🏻
Anonymous
Not applicable
Diğer
DM'den link alabilir miyim 😅😅😅
Anonymous
Not applicable
Diğer
Ya da Play Store üzerinde indirelim hocam :) 1719505933562.jpg
Anonymous
Not applicable
Diğer
Harika o zaman! Ben youtube advanced gibi sadece apk kuruluyor sanmıştım
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Diğer
Bende Spotify Premium olduğundan mobilde kullanılamıyorum ancak Bilgisayarımda güzel bir deneyim yaşamak için Spotube yüklü
Qui_X
Active Level 7
Diğer
Spotify bazı YT premium özelliklerini ücretsiz sunuyor arka planda müzik oynatma gibi
Anonymous
Not applicable
Diğer
Spotube'da Spotify'ı ücretsiz sunuyor. İyinin iyisi 😅
Qui_X
Active Level 7
Diğer
👍