Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Herkese teşekkürler 🥰🙏 View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Anneme birazcık yalvardım View Post
arkadaşlar önerebileceginiz bi Bluetooth fare var mı? hem USB hem Bluetooth ile bağlanayım istiyorum. tabletime bagliycam. bi de Bluetooth ile... View Post
Arkadaşlar bu ne oluyor. Checkfirme yazılım hakkında dün girmiştim üsteki görünüyordu. Bugün girdim alttaki görünüyor. En som 5 aralıkta güncelleme... View Post
Bu uygulama ne işe yarar nasıl kullanılır? View Post
Yakında 25w şarj adaptörü alacağımda, telefonun kutusundan çıkan kablo 25w destekliyor değil mi? View Post
Merhaba, bir şey soracaktım. Eskiden tamir süresi 20 iş gününü geçemezdi Yine aynı mı bu süreç? (Garantideyken) View Post
Dün bime gelmişti hazır bulmuşken alayım dedim hemde magsafe kısmı biraz yüksekti ki hepimiz biliyoruzki samsangun magsafeli kılıflarda alt... View Post
Şüpheli uygulamalar (Sansürlenen 2 uygulama güvenlidir. O yüzden sansürlendi) Selam, kafama takıldı da... Galaxy store'da VİRÜS çıkma riski... View Post
That UI Guy youtube kanalı View Post
User | Count |
---|---|
10 | |
7 | |
5 | |
5 | |
5 |