cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Smart Tag 2

(Topic created on: 07-20-2024 10:19 PM)
139 Views
MuhammetYuşa
Active Level 4
Options
Diğer
Öncelikle hayırlı günler dilerim.

Motora koymak için Smart Tag 2 almak istiyorum ama kafama takılan bazı konular var:

- Çalışması için Apple'daki etrafında iPhone bulunması gerektiği gibi SmartThings olan Samsung cihaz bulunması mı gerekiyor?
- Şarjı ne kadar gidiyor?
- Samsung harici cihaza bağlayabilir miyim?
- 1 ile 2 arasında ne farklar var (1 neden daha pahalı?)
- Bunun haricinde önerebileceğiniz başka bir cihaz var mı?
- Gerçekten işe yarıyor mu, almaya değer mi?
9 Comments
Solution
BurakTunç
Expert Level 5
Diğer
Herhangi bir Galaxy cihazı algılayabilir. Yakında Apple veya Google cihazımı bul sistemlerine entegre olacak.

500 güne kadar dayanıyor diye pazarlamışlardı.

Sadece Galaxy cihazlara bağlanıyor.
MuhammetYuşa
Active Level 4
Diğer
Teşekkürler. Dediğiniz gibi Apple ve Google sistemine entegre olacaksa almak dahada mantıklı geldi.
BurakTunç
Expert Level 5
Diğer
Apple ya da Google. Tam olarak hatırlamıyorum.
Anonymous
Not applicable
Diğer
Haberiniz olsun. Samsung cihazlarda olan bu özellik ile Smart Tag vs. Herhangi bir takip cihazı var mı bulmak mümkün1721475447756.jpg1721475447775.jpg
MuhammetYuşa
Active Level 4
Diğer
Biliyorum. Yine de önlem alalım, ne olur ne olmaz.
BurakTunç
Expert Level 5
Diğer
O bir Android özelliği. Galaxy cihazlara özgü değil.
0 Likes
BurakTunç
Expert Level 5
Diğer
Bu arada anahtarlığımda Galaxy SmartTag2'yi kullanıyorum. Denememi istediğiniz bir şey varsa söyleyin.20240720_143904~2_1000021086_1721475824.jpg
Solution
Doğukan
Active Level 5
Diğer
Çözüm işaretlediğiniz cevap yanlış. Her galaxy cihaz bu ürünleri algılayamıyo maalesef. Algılayacak cihazlarda uwb desteği bulunması gerek bu özellik de s serisinin plus ve ultra serililerinde aynı zaman z serisinde bulunmakta. Kendi cihazınız üzerinden bluetooth ile bağlanabilirsiniz fakat cihazınızdan uzakta uwb destekli cihazlara denk gelmez ise konum göndermeyecektir.
MuhammetYuşa
Active Level 4
Diğer
Anladım teşekkürler
0 Likes