- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Arkadaşlar öncelikle yazı çok uzun ama sonuna kadar okuyup yardımcı olmaya çalışırsanız çok mutlu olurum. Geçtiğimiz yıl garanti kapsamındaki smart tag'im bozulduğu için servise yolladım. Servisten tamirinin mümkün olmadığı, ellerinde de yenisi olmadığı için fatura tutarı kadar samsung shoptan kupon tanımlandığı şeklinde bir mesaj geldi. Ben ürünü kampanyadan 150 liraya (o zamanki piyasa fiyatı 450 lira civarı) aldığım için bunu kabul etmedim ve müşteri hizmetleriyle uzun görüşmeler sonucu samsung shoptan 1000 liralık kupon tanımlattım. Ve yeni çıkan smart tag 2 cihazından aldım. Bu yıl bu cihaz da bozuldu ve aynı şeyleri yaşayacağımı tahmin ederek servise yolladım. Tahmin ettiğim de oldu. Tamirinin mümkün olmadığını ve temini de sağlanmadığı için fatura tutarı kadar ödeme yapılmasını teklif ediyorlar ama kuponla aldığım için faturada ödemr tutarı 288 lira görünüyor. Bu da tabiki benim zararımı karşılamıyor. Çünkü 288 liraya bırakın yenisini ikinci elini bile alamıyorum. Bu konuda ne yapabilirim. Tüketici hakem heyetine başvurmam durumunda ne kadar sürede sonuçlanır? Hakem heyetinin danışma hattından öğrendiğime göre şuanda kendi sitelerinde aynı ürün hala satıştaysa yollamak zorunda oldukları. Samsung shopta da güncel olarak var ama servis raporunda stokta yok denmiş
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-19-2024 05:18 PM in
Diğer- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-19-2024 05:19 PM in
Diğer- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-19-2024 05:20 PM in
Diğer- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-19-2024 05:21 PM in
Diğer- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-19-2024 05:22 PM in
Diğer- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-19-2024 05:37 PM in
Diğer444 77 11'i arayarak son kez daha durumunuzdan bahsedin arkadaşlar yardımcı olacaktır
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-19-2024 05:39 PM in
Diğer