SkyWalker412
Active Level 5
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
07-24-2025 10:33 AM (Last edited 07-24-2025 10:44 AM ) in
Diğer20 Temmuz 2025 Tarihinde İzmir Forum Bornova Samsung bayisine uğradım. Samsung'un yaptığı x2 hafıza kampanyasını onların da yapıp yapmadığımı sordum, evet dediler. Peki eksi cihazımı da verebilir miyim diye sorduğumda, mesela 512 gb versiyonu almak istediğimde x2 hafıza veya eski cihaz ile değiştirme kampanyalarındansadece birinden faydalanabileceğimi söylediler. Yani örnek olarak 512 gb cihaz alırsam 256 gb fiyatından vermeyip normal fiyatından eski cihaz kampanyasını uyguluyorlarmış. Ama ikili kablosuz şarj ve smart tag 2 cihazını hediye ettiklerini söylediler.
Ben samsung shop sitesinden satın aldım. Satın alırken kampanyalar bölümünden çarkı çevirdim ve ikili şarj cihazı ile smart tag 2 cihazını bedava alabileceğim kodu verdi. Hem bu ektra ürünleri aldım, hem de x2 hafıza ve cihaz değişim kampanyasından faydalandım, üstüne şeffaf kılıf yarı fiyatına kampanyasını da kullanabildim.
Bundan önce bir bankanın da bu ikili şarj ve smart tag 2 bedava kampanyası vardı. Ona da katıldım ama o da bana şifre göndermedi.
Zaten tüm bu kampanyaları samsung yapıyor ve sanırım satıcılar bu kampanyaları kafalarına göre değiştirerek de kazanç elde ediyorlar.
Herkese tavsiyem samsung sitesinden satın alınması olacak.
Herkesin bilgi sahibi olması için buraya yazma gereği duydum.
İyi günler dilerim.
1 Comment
turkicatreal
Active Level 9
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
07-24-2025 11:18 AM in
Diğer
Sonunda Samsung iyi birşey yapmış. Bende Samsung'un sitesine bakarken gördüm "1 TB. 512 GB fiyatına al", "512 GB. 256 GB fiyatına al" diyordu