cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung yetkililerine.

(Topic created on: 02-08-2025 09:15 PM)
356 Views
KediDostum
Expert Level 1
Options
Diğer

Dünya genelinde sürekli ui 7 bekleniyor.

İnsanları ha şu gün bu gün yan battı balık uğraştırmayın. Bu kullanıcı kitlesinin beklediğini verin. Bu herzaman ki muammalık yavaşlık kan kaybettirir.
Sizden bütün kullanıcılar adına gayret gösterilsin. Sizi şirket yapan zenginleştiren biz toplumuz. Evirip gevirmeden, tatmin edecek sistemi veriniz.

18 Comments
AlperenS24FE
Active Level 4
Diğer
Adamlar herhangi bir sıkıntı yaratamamak için çalışıyorlar fakat kesin tarih vermemeleri bütün kullanıcıların canını sıkıyır
0 Likes
Tekyolislam25
Active Level 6
Diğer
Tövbe estağfirulah 😂😂😂 bu kadar sabırsız olmanıza gerek yok, şu s25 serisi ön sipariş süresi bitsin ki 1 günü var gelir bence o gün. Mağazalarda varmı emin değilim ama gelecek bir güncelleme yüzünden bu hale düşmeye gerek yok 😅😅😅 mümkünse geç gelsin zaten daha optimize gelsin
0 Likes
uuUĞURuum
Active Level 3
Diğer
samsung bir pişmanlıktır 🙏
Tekyolislam25
Active Level 6
Diğer
Değil bu arada sadece geliştirmeler azaldı o kadar yoksa gayet diğer firmalarla yarışabiliyor
0 Likes
ugur2333
Active Level 4
Diğer
Samsung, Samsung kullanıcılarını dikkate almıyor, uzun zamandır bu durum böyle. Onların odak noktası rakip marka kullanıcıları, kafayı takmışlar onları çekmeye, mevcut sadık kitlenin geri bildirimleri umrunda değil firmanın. Ürün tanıtımlarını bile Samsung kullanmayan, malum marka bağımlısı influencerlara veriyor. Çıkardığı cihazın özelliklerinden bi haber, ezbere tanıtımlar. Ciddi ciddi midem bulanıyor artık bunu da her yerde dile getiriyorum.
axeno
Expert Level 4
Diğer
1. Samsung satış stratejisi gereği bilerek yavaş veriyor ki s25 serisi satsın. Ve evet başarılı olmuş gibiler.

Zaten belirli satış sonrası verilecek cihazlara yavas yavas

2. Aynı anda yazılım yayınlayamayan bir şirket olduğu için işler ekstra yavaşlıyor
Diğer
Sanırım s 25 bu zamana kadar ki en fazla ön sipariş alan telefonları olmuş. Ne diyelim herkes için hayırlısı olsun
McJelıbon
Active Level 2
Diğer
Siz iyi misiniz zaten telefonunuz yeni ise gelecek telefon size zaten her istediğinizi veriyor telefonda bir hata olmadığı sürece güncelleme istemek çok saçma.. ayrıca xioami kullanmış biri olarak söylüyorum gelip de güncelleme zerre kadar istemedim çünkü kendi deneyimim güncellendikçe batarya tarafında muzdarip etti. Samsung en azından sorunsuza yakın bir güncelleme getiriyor ayrıca telefonu one uı 7 yapınca tlefonu sıfırlamanız gerekecek daha stabil ve kusursuz bir deneyim için..
Mronok
Active Level 7
Diğer
Ağzınıza sağlık ne güzel yazmışsınız keşke herkes bu şekilde düşünsene ve eylemini gösterse bu şekilde rahatlık olmaz fakat maalesef biz artık her şeyi alay konusu yapıyoruz bir birimizi küçümsüyoruz ve dalga geçiyoruz onun için bir dirhem yol alamıyoruz ilerleyemiyoruz