cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung yetkililerine.

(Topic created on: 02-08-2025 09:15 PM)
355 Views
KediDostum
Expert Level 1
Options
Diğer

Dünya genelinde sürekli ui 7 bekleniyor.

İnsanları ha şu gün bu gün yan battı balık uğraştırmayın. Bu kullanıcı kitlesinin beklediğini verin. Bu herzaman ki muammalık yavaşlık kan kaybettirir.
Sizden bütün kullanıcılar adına gayret gösterilsin. Sizi şirket yapan zenginleştiren biz toplumuz. Evirip gevirmeden, tatmin edecek sistemi veriniz.

18 Comments
MeHmEt99
Expert Level 5
Diğer
Samsung zaten kitle kaybeder ise bu yüzden kaybedecek rakip olarak gördüğü firma bu konuda 10 dikiş üstünde

ByeByesamsung
Active Level 9
Diğer
Kanka, member uygulamasını bilmiyorsun, geri bildirim alıyorlar daha dur. Düne kadar telefon önerilerini direkt kaldıran Samsung, bugün 5'ten fazla telefon önerisi yayınladı, diğer cihazları kopyalanamaz devam.
Deagresi
Active Level 6
Diğer
Evet heyecanla bekliyoruz bir an önce gelsin istiyoruz ama yarım yamalak çıkarmaktansa tam test edip en az hatasiz şekilde çıkarmak istiyolar haklılarda.
AlperenS24FE
Active Level 4
Diğer
Herkez"Samsung yetkililerine."Adlı konu oluştursa en sonunda bu konu hakkında açıklama yaparlar
-Alien-
Active Level 4
Diğer
Sanmam. Yapmaz
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Diğer
Samsung hakkettiği yere düşecek merak etme , s23 den beri toplayamıyor zaten , kendi milletimiz açısından satın alınmış pazarlamacı teknoloji kanallarını da takip etmez gerçek bilgiyle güvenli alanımızdan çıkarsak , diğer android markaların bazılarının samsung dan iyi olduğunu görürüz , samsung apple aynı politikayı izliyorlar satış anlamında ama bende anladım ki paralarının telefonları değil
KediDostum
Expert Level 1
Diğer
Böyle teknoloji devi düzenli kaliteli güncelleme vermekten aciz olamaz
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Diğer
Aciz olmasa yada müşteri kazanma iyileştirme derdi olsa ne yapar biliyor musun , lansman yapıyor her cihazı yeni sürümle slaytlarla anlatıyorlar onu yapmak yerine lansman yeni yazılımı verip anlatıp deneyimlettirse insanların daha ilgisini çekecek ama nerde , diyor ki gel bu cihazı al değişim kampanyası da bundan var
AlperenS24FE
Active Level 4
Diğer
Bugün Vatana uğradım ve S25 Ultrada UI7 fotoğraf silme aletini denedim.Çok bombastik bir şey🔥🔥1739040816887.jpg1739040816926.jpg1739040816973.jpg1739040817023.jpg
0 Likes