cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Bixby

(Topic created on: 03-16-2024 12:10 AM)
554 Views
fiorith
Active Level 3
Options
Diğer
Türkiye de samsung kullanıcı sayısı Bi hayli artmakta fanı olan çok kişi var ve halen bunun bilinmesine karşın bixby gibi güzel Bi komut sistemine halen türkçe dil desteği gelmemiş durumda. Members kitlesi desteklerinizle samsung yetkililerine erişene kadar bu konuyu kapatmayalım. İşin ciddiyeti anlaşılsın. İsteklerimiz karşılansın. Teşekkürler.
12 Comments
Emirhan_S23
Active Level 10
Diğer
Doğru söylüyorsun da 2018 den beri gelmemiş inşallah gelir ne diyeyim
fiorith
Active Level 3
Diğer
Biz direnelim isteğimizi belli edelim gerisi onlara kalmış. Bana göre bixby için uğraşsalar siri den daha güzel olan kullanışlı insanların işine yarayan Bi sistem olur. Kişi evindeki samsung ekosistemini tek kelime ile bixby üzerinden rahatça kontrol eder
Emirhan_S23
Active Level 10
Diğer
İyi düşünüyorsun güzel ama işte hep o ama yüzünden samsung binlerce kullanıcısını apple a kaptırıyor ben s23 ve w4cl kullanıcısıyım mesela ekosistem olarak ne sunuyor desen neredeyse 0 apple öyle değil bunun ana sebebi siri zaten
fiorith
Active Level 3
Diğer
Ben de s22 kullanıcısıyım iphone kullanan tanıdıklarım var mesela ve çoğu telefon değil marka satın alıyor Bi kaç algı yüzünden işte bunun için giderilmesi için de kullanıcıya yönelik daha fazla geliştirme gerekiyor hali hazırda çalışan Bi sistem bixby bunu türkçe yapmak ne kadar zor olabilir kocaman yazılımlar platformlar oluşturmuş Bi şirket kullanıcıyı önemsemediği için Bi dil desteğini senelerdir getirmiyor yazık
Emirhan_S23
Active Level 10
Diğer
Kessinlikle öyle hocam s23 mü ip 13 mü desek sokakta 100 kişiden 90ı 13 der s23 ip 13ü döver mi evet ama samsung daha bunu çözemedi ip13 de 60hz ekran var performans olarak zaten s23 daha iyi ama ne hikmetse millet daha pahalı ve daha kötü olan cihazı tercih ediyor

Onu geçtim samsung un türkçe kullanan kaç kullanıcısı var bunun cevabını samsung vermeli bomboş 2 3 m nufuslu ülkelerinin dili var Türkçe yok hadi diyelim 1 sene geliştirdik 2 sene geliştirdik abi okey mükemmel olsun dedin 3 sene geliştirdik desen eywallah da yıl 2024 la ayıp denen bir şey var
fiorith
Active Level 3
Diğer
Gerçekten çok doğru Bi yorum olmuş. Adamlar yapay zeka ile sözlü çevirmeni getiriyor uğraşıyor ama stok dil paketi yükleyemiyor gerçekten saçmalık. Apple böyle ince şeylere dikkat ettiği için de Bi yandan kitle kazanıyor. Samsung örnek al birazcık.
0 Likes
Emirhan_S23
Active Level 10
Diğer
BUNU BURAYA YAZIYORUM. 6.1 güncellemesiyle galaxy AI temmuz ağustos da Türkçe şekilde gelmezse s23ü satar gider yeni çılacak olan ip16yı alırım (120hz gelecek bu sefer nasıl olsa) işime bakarım özellikle watch 4 classic de yaşadığım sorunlar beni samsungdan soğuttu ben yıllarım samsungcusuyum 2013 den beri tableti telefonu notebook u hepsini kullanan birisiyim ama bu gidişle elmacı olacağız
Turuncu
Moderator
Moderator
Options
Diğer

Merhaba fiorith,

Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkür ederiz. Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekte ve ilgili birimlere iletmekteyiz.

Teşekkürler.

MOD

Emirhan_S23
Active Level 10
Diğer
Keşke sadece iletilmese de adım da atılsa 🫠