cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung Galaxy cihazların en önemli sorunu: GÜNCELLEME 📱👇⚠️

(Topic created on: 04-13-2024 12:40 PM)
259 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Diğer
Samsung Galaxy cihazlarda yaşanan en büyük sorun hiç kuşkusuz geç gelen ertelenen veya hatalı gelen yazılım güncellemeleri. Öyle ki giriş segment a serisi kullanan bir kullanıcıda amiral gemisi s serisi kullanan bir kullanıcıda aynı sorunu yaşıyor. Özellikle optimizasyon noktasında büyük problemler oluşuyor. Tabi iyi özelliklerde yok değil bunuda unutmamak gerekir. Peki ama yinede bunun esas nedeni cihaz sayısının çok olmasımı yoksa globalde yaşanan bir sorunmu sizce.

image

32 Comments
Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Samsung yazılım ekiplerini değiştirmesi gerekiyor
Solution
Sisyphe
Expert Level 5
Diğer
Her ikisi de 👍
Solution
Diğer
Samsung bence optimizasyona odaklanması gerekiyor mesela rakip markalara göre cihazlarını uygun tutması gerekir mesela A55 çok pahalı bir kullanıcı almak isterse A55 almamalı bence s22 daha mantıklı herkes batarya diyor kötü ama işlemci olsun kalite olsun s22 amiral gemilerine destek fazla A55 bence rakibi S20 serisi ama s20 serisinde geçemez bence samsung eski exynos işlemcilerini s21 kullandığı işlemcileri orta segment getirse çok tutulabilir ama bana deseler A55 mi s22 mi s22 gözüm kapalı derim bu fiyata harika bir telefon
AlperGüler
Active Level 10
Diğer
Hocam bana kalirsa orta segmenti komple bitirsinler s , fe ve fold serileri ile yola devam ederlerse daha dogru olur
Diğer
Yada apple gibi yol izlenebilir Se 2022 de A15 işlemci var mesela bu sene. Çıkan A55 aynı işlemciyi koyabilir Exynos 2400 koyabilir isteseler yapamayacakları şey yoktur
Solution
AlperGüler
Active Level 10
Diğer
Eminimki çıkan model kadar yazilim ekibi yoktur sorun yasancagini onlarda biliyo bazen apple hak veriyorum geç yapiyolar çogu şeyi ama stabil oluyo samsungda asyali kafasi var üretim çok olsun yeter boyle devam etsinler bakalim ben şuan temmuza kittlendim bakalim turkce paketi gelcekmi yapay zekaya
Anonymous
Not applicable
Diğer
Mesela xiaomide çin malı onun da yazılımları kötü ama en azından çabuk geliyor kötü de olsa ve bana göre daha stabil
Solution
Diğer
Ben A34 kullanıyorum mesela 3 aylık güncelleme programına göre Nisan ayı güncelleme gelmesi gerekiyor ama samsung dan optimize bir yazılım bekliyorum s serisi optimize çoğunlukla ben 6.0 yükledim uygulama animasyonu bug dolu test yapıyorlar ama bence halka açık olmalı mesela kullanıcılar biz nerede sorun varsa onu göründe bildirebiliriz
Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Aslında samsung şöyle tüm cihazlara 2 GB boyutunda bir güncelleme verse cihazların tüm donanımları stabil olsa güzel olur. bu kadar hata ve bug 300-400 mb güncelleme ile çözülemez çünkü