cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung Galaxy cihazların en önemli sorunu: GÜNCELLEME 📱👇⚠️

(Topic created on: 04-13-2024 12:27 PM)
941 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Diğer
Samsung Galaxy cihazlarda yaşanan en büyük sorun hiç kuşkusuz geç gelen ertelenen veya hatalı gelen yazılım güncellemeleri. Öyle ki giriş segment a serisi kullanan bir kullanıcıda amiral gemisi s serisi kullanan bir kullanıcıda aynı sorunu yaşıyor. Özellikle optimizasyon noktasında büyük problemler oluşuyor. Tabi iyi özelliklerde yok değil bunuda unutmamak gerekir. Peki ama yinede bunun esas nedeni cihaz sayısının çok olmasımı yoksa globalde yaşanan bir sorunmu sizce.

image

Resolved!
Emirhan_S23
Active Level 10
Diğer
Bilmiyorum inşallah
Diğer
Gelmemesinin bir sebebi var; Teknoloji sürekli değişiyor ve o telefon o güncellemeyi alınca çöp oluyor.. (kaldırmıyor telefon ve şarjı erken bitiyor güncellemeyi alınca.) Ben de bu durumda diyorum ki neden aynı sürümü 2 alt versiyona veriyorsun ve çöp yapıyorsun telefonu?
Emirhan_S23
Active Level 10
Diğer
Hocam bu seri s serisi işlemcileri güçlü s24 deki exynos işlemci ve 8 gen2 aradında çok bir **bleep** yok (8 grien 1 pil tüketimi dışında o da iyi) o yüzden a ve m serisine veremez dedim s serisine özellik kısacak hiç bir bahane yok bu cihazların her türlü kaldırması gerekli
Diğer
Tamam o zaman s21 fe'de "AOD ışığını" ayarlayabiliyordun şimdi s24ultra ondan dahamı düşük 6.1 ile kaldırıldı..
Diğer
Yani kısaca yazılımı verip de telefonu çöp yapacağına uygulamayı geliştir de telefonlara uyum sağlasın (hem S22, hem S23, hem S24).

Şimdi sadece bu değil, eğer bu olsaydı ben S24 Ultra almaz, S22 alırdım ve daha ucuza mâl olurdu bana. (Tabi ki buda satıcının işine gelmez..)
Diğer
Yani bu durumda diyorum ki;
Şimdi ben "s21 fe" kullanırken; AOD ekran ışıgını kullanabiliyordum fakat birde baktım ki, s24 ultrada 6.1 ile bu kalkmış neden?

Nedeni belli çok şarj yiyormuş..

Bende anlatmak istediğim bu..
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
Mantığın güzel ama sanada 2 yıl sonra Galaxy S26 nın özelliği gelince mutlu olacaksın yani ne kadar özelliği verirse o kadar iyi bence kardeşim
Diğer
Hiç zannetmiyorum AlfaTürk, dediğim gibi olmazsa şu anki hızla o zamanki hız bir olmayacak ve telefon çöp olacak.. 😅
0 Likes
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
S10 plus halen çöp olmadıysa S24 hiç olmaz merak etme uzun bir müddet
0 Likes
Diğer
🤣🤣 anladım..
0 Likes