cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung Galaxy Cihazlara Windows İS Kurma ( GERÇEK ) 📱👇

(Topic created on: 03-20-2024 01:42 AM)
1249 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Diğer

Android işletim sistemli Samsung Galaxy telefon ve tabletlere bu videodaki yöntem ile tamamen gerçek bir şekilde Windows işletim sisteminin istediğiniz bir versiyonunu kolayca yükleyebilirsiniz 

Launcher değil gerçek Windows 

👇

image

image

https://youtu.be/FJVckaSndo8

?si=gTM_zb2M46Valh_E

3 Solutions

Accepted Solutions
Solution
DENỊZ
Expert Level 5
Diğer
Evet bu videoyu görmüştüm tolga kardeşim. 😊
Çok güzel bir alternatif oluyor.

Bilgilendirmen İçin Teşekkürler.
Arkadaşlarında Seveceği bir konu.

View solution in context

Solution
Sisyphe
Expert Level 5
Diğer
Solution
Diğer
Bundan 20 sene önce cep bilgisayarları çoktan üretilmişti ve kullanılıyordu ama android daha basit geldi sanırım,bu yüzden cep bilgisayarları ortadan kayboldu ve sadece ihtiyaç duyan bulup alıyor.Özetle 20 sene öncesine dönersek ram,işlemci ve rom yeterliyse işe yarar ve çok faydalı olur.

View solution in context

7 Comments
Solution
DENỊZ
Expert Level 5
Diğer
Evet bu videoyu görmüştüm tolga kardeşim. 😊
Çok güzel bir alternatif oluyor.

Bilgilendirmen İçin Teşekkürler.
Arkadaşlarında Seveceği bir konu.
Solution
Sisyphe
Expert Level 5
Diğer
Vay be
Solution
Diğer
Bundan 20 sene önce cep bilgisayarları çoktan üretilmişti ve kullanılıyordu ama android daha basit geldi sanırım,bu yüzden cep bilgisayarları ortadan kayboldu ve sadece ihtiyaç duyan bulup alıyor.Özetle 20 sene öncesine dönersek ram,işlemci ve rom yeterliyse işe yarar ve çok faydalı olur.
Anonymous
Not applicable
Diğer
Ram çok önemli genelde bu işlemin 8 GB ramli bir telefonda yapılması daha iyi olur
Diğer
Aslında ne iş için kullanacağına bağlı.Mesela tasarım programı kurmak istiyordur 8gb ram bile yetmez ama düz mantık kullxnacaktır,fantazi istiyordur o zaman 8gb'da yeter.
Anonymous
Not applicable
Diğer
👍
ÇÖPSUNG1
Active Level 6
Diğer
Oo bu program 2015 den beri var.Arm islemciye zor enulatorsüz intel islemciye uygun bir sistem windows sistemi