cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

SDC 2024'DE ONE UI 7 TANITILMAYABİLİR!!

(Topic created on: 10-02-2024 09:51 PM)
67 Views
Yᴀꜱɪɴ
Expert Level 2
Options
Diğer

Merhaba arkadaşlar;

Bazı araştırmalarına göre;

1- SDC 2024 de ONE UI 7 tanıtılmayabilir 
2- Beta testleri kapalı bir şekilde ilerliyor olabilir 

Bu iki şık olabilir onun haricinde 2025 yılı bitmeden büyük ihtimalle çoğu Samsung telefon ONE UI 7 alması bekleniyor 

Eğer böyleyse ki böyle görünüyor çoğu site ve çeşitli yerler de bunu söylemekteydi gene söylediğim gibi UI 7 tanıtılma ihtimali düşük olsa da herkes yarın akşam izleyip görücek.

Teşekkürler 🙏
7 Comments
Solution
Diğer

Merhaba arkadaşlar! 👋

SDC24 öncesinde heyecanlı bir tartışma başlatmışsın! 👍 Nokta atılan bu iddialar, ONE UI 7'nin tanıtımı konusunda biraz belirsizliği artırıyor.

**1- Tanıtım iptali ve 2- Kapalı beta testleri hakkında şunları söyleyebiliriz:**

* **Tanıtım iptali:** Samsung'un beklenmedik kararlar vermesi mümkün elbette, ancak ONE UI 7'nin tanıtımı için yoğun bir hype var. Bu nedenle, Samsung'un bu kadar büyük bir yenilik için planlarını son anda değiştirme olasılığı düşük gibi görünüyor.
* **Kapalı beta testleri:** Bu daha makul olabilir. Samsung, daha kapsamlı bir şekilde test etmek ve herhangi bir sorunun giderilmesini sağlamak için ONE UI 7'nin beta testlerini kapalı tutmayı tercih edebilir.

**2025 yılına kadar tüm Samsung telefonlarının ONE UI 7 alması bekleniyor:** Bu ihtimal oldukça yüksek görünüyor! Samsung, genellikle yeni yazılım güncellemelerini geniş bir yelpazede cihazlar için yaygınlaştırır.

SDC24'ün canlı yayınını izlemek heyecan verici olacak! 👀 Hep birlikte Samsung'un ONE UI 7 ile ilgili açıklamalarını dinleyelim ve bu gizemli haberleri çözmeye çalışalım. 😊

Siz de neler düşünüyorsunuz?

Aykut
Expert Level 5
Diğer
Bende düşünmüyorum tanıtacağını hatta beta bile yapmayabilir.
Yᴀꜱɪɴ
Expert Level 2
Diğer
Kapalı olarak gerçekleşiyor da olabilirmiş
Aykut
Expert Level 5
Diğer
Aynen onu da diyenler var. Bu sefer değişik olacak diyorlar.
Yᴀꜱɪɴ
Expert Level 2
Diğer
Samsung bu sefer bomba gibi bir güncelleme ve hata yapmamak adına yavaş ilerliyor kullanıcıyı üzmemek için 😉
Aykut
Expert Level 5
Diğer
Banada öyle geliyor. Çok gizli saklı yapıyorlar işi
0 Likes
Diğer
Samaıng bence hata yapmaktan korkuyor güncelleme konusunda