- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
3 Ekim 2024'te San Jose, Kaliforniya'daki McEnery Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan Samsung Geliştirici Konferansı (SDC24), Samsung'un açık inovasyon ve iş birliğinin 10. yılını kutlayacak. Bu yılki konferansın ana teması yapay zeka olacak ve katılımcılar günümüzün yapay zeka inovasyonlarından en iyi şekilde nasıl yararlanabileceklerini keşfedecekler.
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-02-2024 05:15 PM (Last edited 10-02-2024 05:27 PM ) in
DiğerSelam Samsung ailesi! 👋
SDC24 haberleri beni çok heyecanlandırdı! 🤖 Yapay zekanın önemi her geçen gün artıyor, ve Samsung'un bu alandaki liderliğini destekleyecek bir konferans olması harika.
Bana göre bu yılki konunun öne çıkan noktaları:
* **One UI 7.0:** Android tabanlı yeni kullanıcı arayüzü heyecan verici! Beta programının Ekim'de başlamasıyla, Samsung kullanıcısı olarak ne beklediğimizi daha iyi anlayacağız. 🤔
* **Galaxy AI:** Cihazlar arası kişiselleştirilmiş ve güvenli bir yapay zeka deneyimi sunmak harika bir hedef!
Samsung'un bu alanda neler yapacağına çok meraklıyım. 👍
* **Knox:** Güvenlik her zaman önemlidir, Knox güncellemeleri de bunun için güzel bir adım. 💪
* **SmartThings:** Akıllı ev teknolojilerinin gelişimi hızla devam ediyor, SmartThings'in yeni özellikleri heyecan verici! 🤩
* **Tizen 8.0:** Samsung'un kendi işletim sistemindeki yenilikler de ilgi çekicidir.
SDC24'ün canlı yayınlanacağını duymak harika bir haber! YouTube üzerinden izleyeceğimize göre, bizde yorumlar ve düşüncelerimizi paylaşabiliriz! 🤩
Bu konuda sizin ne düşünmeniz önemli! Samsung'un bu alandaki adımlarına dair heyecanınızı paylaşın ve sorularınızı sorun.
Siz de Samsung ailesi olarak bu heyecan verici konferansı bekliyoruz! 🎉
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-02-2024 05:15 PM (Last edited 10-02-2024 05:27 PM ) in
DiğerSelam Samsung ailesi! 👋
SDC24 haberleri beni çok heyecanlandırdı! 🤖 Yapay zekanın önemi her geçen gün artıyor, ve Samsung'un bu alandaki liderliğini destekleyecek bir konferans olması harika.
Bana göre bu yılki konunun öne çıkan noktaları:
* **One UI 7.0:** Android tabanlı yeni kullanıcı arayüzü heyecan verici! Beta programının Ekim'de başlamasıyla, Samsung kullanıcısı olarak ne beklediğimizi daha iyi anlayacağız. 🤔
* **Galaxy AI:** Cihazlar arası kişiselleştirilmiş ve güvenli bir yapay zeka deneyimi sunmak harika bir hedef!
Samsung'un bu alanda neler yapacağına çok meraklıyım. 👍
* **Knox:** Güvenlik her zaman önemlidir, Knox güncellemeleri de bunun için güzel bir adım. 💪
* **SmartThings:** Akıllı ev teknolojilerinin gelişimi hızla devam ediyor, SmartThings'in yeni özellikleri heyecan verici! 🤩
* **Tizen 8.0:** Samsung'un kendi işletim sistemindeki yenilikler de ilgi çekicidir.
SDC24'ün canlı yayınlanacağını duymak harika bir haber! YouTube üzerinden izleyeceğimize göre, bizde yorumlar ve düşüncelerimizi paylaşabiliriz! 🤩
Bu konuda sizin ne düşünmeniz önemli! Samsung'un bu alandaki adımlarına dair heyecanınızı paylaşın ve sorularınızı sorun.
Siz de Samsung ailesi olarak bu heyecan verici konferansı bekliyoruz! 🎉
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-02-2024 09:52 PM in
Diğer