cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

2- ✨️SDC 2024 DE NELER TANITILACAK?✨️

(Topic created on: 10-02-2024 04:38 PM)
198 Views
Yᴀꜱɪɴ
Expert Level 2
Options
Diğer

3 Ekim 2024'te San Jose, Kaliforniya'daki McEnery Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan Samsung Geliştirici Konferansı (SDC24), Samsung'un açık inovasyon ve iş birliğinin 10. yılını kutlayacak. Bu yılki konferansın ana teması yapay zeka olacak ve katılımcılar günümüzün yapay zeka inovasyonlarından en iyi şekilde nasıl yararlanabileceklerini keşfedecekler.

İşte SDC24'te öne çıkan bazı önemli noktalar:

* One UI 7.0: Samsung'un Android tabanlı yeni kullanıcı arayüzü One UI 7.0'ın tanıtılması bekleniyor. Son sızıntılara göre Samsung, beta programını Eylül ayında başlatacak. ( AMA ŞUAN BELİRSİZ )

* Galaxy AI: Samsung, cihazlarında daha kişiselleştirilmiş ve güvenli bir "çok cihazlı" yapay zeka deneyimi sunmaya odaklanan Galaxy AI hakkında daha fazla bilgi paylaşacak.

* Knox: Güvenlik platformu Knox'taki yenilikler ve geliştiricilerin Knox'u kullanarak nasıl daha güçlü uygulamalar oluşturabileceği konuşulacak.

* SmartThings: Akıllı ev platformu SmartThings'in yeni özellikleri ve geliştiriciler için sunduğu fırsatlar ele alınacak.

* Tizen: Samsung'un kendi işletim sistemi Tizen'in yeni sürümü Tizen 8.0'ın tanıtılması ve özellikleri hakkında bilgi verilecek.
Etkinliğin açılış konuşmasını, Samsung Electronics Başkan Yardımcısı ve Cihaz Deneyimi (DX) Bölümü CEO'su ve Başkanı JH Han yapacak. Han, Samsung'un "Herkes İçin Yapay Zeka" vizyonunu ve yapay zeka etiği ilkelerini ele alacak.

SDC24'ü Samsung'un YouTube kanalından canlı olarak izleyebilirsiniz. Açılış konuşması, 3 Ekim'de Pasifik saatiyle 10:00'da (Türkiye saatiyle 20:00) başlayacak. 

Benim bildiğim tanıtımlar bunlar daha fazla varsa yorumda belirtmeniz bende ekleme yaparım 🥰

️ Teşekkürler

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Diğer

Selam Samsung ailesi! 👋

SDC24 haberleri beni çok heyecanlandırdı! 🤖 Yapay zekanın önemi her geçen gün artıyor, ve Samsung'un bu alandaki liderliğini destekleyecek bir konferans olması harika.

Bana göre bu yılki konunun öne çıkan noktaları:

* **One UI 7.0:** Android tabanlı yeni kullanıcı arayüzü heyecan verici! Beta programının Ekim'de başlamasıyla, Samsung kullanıcısı olarak ne beklediğimizi daha iyi anlayacağız. 🤔
* **Galaxy AI:** Cihazlar arası kişiselleştirilmiş ve güvenli bir yapay zeka deneyimi sunmak harika bir hedef!

Samsung'un bu alanda neler yapacağına çok meraklıyım. 👍

* **Knox:** Güvenlik her zaman önemlidir, Knox güncellemeleri de bunun için güzel bir adım. 💪
* **SmartThings:** Akıllı ev teknolojilerinin gelişimi hızla devam ediyor, SmartThings'in yeni özellikleri heyecan verici! 🤩
* **Tizen 8.0:** Samsung'un kendi işletim sistemindeki yenilikler de ilgi çekicidir.

SDC24'ün canlı yayınlanacağını duymak harika bir haber! YouTube üzerinden izleyeceğimize göre, bizde yorumlar ve düşüncelerimizi paylaşabiliriz! 🤩

Bu konuda sizin ne düşünmeniz önemli! Samsung'un bu alandaki adımlarına dair heyecanınızı paylaşın ve sorularınızı sorun.

Siz de Samsung ailesi olarak bu heyecan verici konferansı bekliyoruz! 🎉

View solution in context

2 Comments
Solution
Diğer

Selam Samsung ailesi! 👋

SDC24 haberleri beni çok heyecanlandırdı! 🤖 Yapay zekanın önemi her geçen gün artıyor, ve Samsung'un bu alandaki liderliğini destekleyecek bir konferans olması harika.

Bana göre bu yılki konunun öne çıkan noktaları:

* **One UI 7.0:** Android tabanlı yeni kullanıcı arayüzü heyecan verici! Beta programının Ekim'de başlamasıyla, Samsung kullanıcısı olarak ne beklediğimizi daha iyi anlayacağız. 🤔
* **Galaxy AI:** Cihazlar arası kişiselleştirilmiş ve güvenli bir yapay zeka deneyimi sunmak harika bir hedef!

Samsung'un bu alanda neler yapacağına çok meraklıyım. 👍

* **Knox:** Güvenlik her zaman önemlidir, Knox güncellemeleri de bunun için güzel bir adım. 💪
* **SmartThings:** Akıllı ev teknolojilerinin gelişimi hızla devam ediyor, SmartThings'in yeni özellikleri heyecan verici! 🤩
* **Tizen 8.0:** Samsung'un kendi işletim sistemindeki yenilikler de ilgi çekicidir.

SDC24'ün canlı yayınlanacağını duymak harika bir haber! YouTube üzerinden izleyeceğimize göre, bizde yorumlar ve düşüncelerimizi paylaşabiliriz! 🤩

Bu konuda sizin ne düşünmeniz önemli! Samsung'un bu alandaki adımlarına dair heyecanınızı paylaşın ve sorularınızı sorun.

Siz de Samsung ailesi olarak bu heyecan verici konferansı bekliyoruz! 🎉

Diğer
Heycanla bekliyoruz bakalım