cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

One UI Ana Ekran Sorunu( T OS ile Düzelecekmiş)

(Topic created on: 08-01-2022 10:15 AM)
721 Views
Alfatürk
Expert Level 5
Options
Diğer

Merhaba Samsung Ekibi ,

Sorunun düzelmesi güzel ama Niye T OS bunu anlamadım ,bu sorunu yaşayan ve 13.1.07.3 sürümünü kullanan her cihazda mevcuttur. 

image

Kontrol etmek isterdim seve seve Android 13 güncellemesini ama almayacağım Android 13 güncellemesini samsung karar değiştirmediği sürece 😍

Yani sizlere soruyorum bu sorun Android 13 ile düzelcek diyorsunuzda Android 13 almayacak cihazlar var örneğin S10 ve Note 10 serisi cihazlar. Yoksa Samsung S10 ve Note 10 a android 13 güncellemesini mi verecek te haberimiz mi yok ? 

Bu cihazlardaki sorunlar düzelmeyecek mi ? 

Cidden sorun çok can sıkıcı olmaya başladı, yaa başka hatalar da mevcut one uı ana ekranında 

Lütfen şunu tekrar kontrol eder misiniz yetkili ekipten bilgi alarak 😍😊
19 Comments
Mustafa3437
Expert Level 5
Diğer
Sorun ney tam olarak ben farketmedim heralde 😂 😊
Benim anladığım 13 ile birlikte Oneui ana ekranına güncelleme gelecek diger cihazlara da gelecek ama 13 çıkmasıyla olacak bu düzeltme 😀
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
Sorunu anlatmak biraz zor ama inşallah anlatabilirim

Karanlık modda olmasına rağmen arkası aydınlık moddamış gibi yapıyor ve diğer sorunda normal x uygulamasını son uygulamalar kısmında arka plan olarak takılı kalıyor ama bu 2 sorunda arada yapıyor .Sorunlar biraz ince detay çok az hata raporu gönderen olmuş muhtemelen bende göndermemiştim düzelir diye 2.5 aydır düzelmiyor bende geçen ay gönderdim hata raporu sorun düzelsin diye 1 ay sonra mesaj geldi

Ama asıl durum ben s10 plus kullanıyorum bana android 13 güncellemesi ile düzeleceğini belirtiyor

Aklımda deli deli sorular yaa 😂😂
Mustafa3437
Expert Level 5
Diğer
Oneui ana ekran guncellemesini hepsine verirler ama 13 ile gelecekmiş bu güncelleme benim anladığım bu uygulama guncellemesini her telefon alıyor 😀
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
Evet android 12 olan her cihaza gelicektir ama bu sorun Android 13 ile düzelecektir diyor ,kafam karıştı 😃😂
Mustafa3437
Expert Level 5
Diğer
13.1.09.3 güncellemesini vermişler yurtdışında ama ben apk denedim yüklemedi hata verdi 😀

https://www.sammobile.com/news/samsung-released-new-one-ui-home-update/?utm_source=telegram
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
Sorun çok can sıkıcı yaa umarım bir an önce düzelir 😊😃

Hımm uyuşmuyor o zaman
Mustafa3437
Expert Level 5
Diğer
Bazen bir uygulamaya girip klavyeyle yazı yazıp, ana ekrana döndüğümde klavye açık kalıyor, uygulamaya tekrar girmeden düzelmiyor günde 1 kere falan oluyor 😄 😄 bu da oneui ana ekranla mı ilgilidir
BoraS20FE
Expert Level 5
Diğer
Daha çok klavye ile alakalı gibi :)
Tolga67
Expert Level 5
Diğer
Benimde 13 son guncellemem olacak tabi son ana kadar vazgecilmezse umarım her cihaz hakkettiği güncellemeyi alır kavuşur yenilik anlamında olmasa bile güncel olmak verilerinizi güncel tuttuğunuzu güvenliğinizin bir nebze daha iyi konumda olması teknoloji severlerin ilk tercihidir diye düşünüyorum