Original topic:

One UI 9 Quick Paneli!

(Topic created on: 06-30-2025 10:22 PM)
419 Views
FChiesa
Expert Level 2
Options
Diğer
Members Hindistan sayfasında paylaşılan resim. Konsept olup olmadığı belirtilmemiş olsa da umarım öyledir, iOS'e benziyor. Tam olarak iOS'in "liquid glass"i değil, daha çok "liquid frosted glass" tarzı benimsenmiş.
image

Bekir_S22_S24
Expert Level 4
Diğer
Ben benzerliklere karşı bir insan hiç olmadım, bundan sonra da olmayı düşünmüyorum. Çünkü teknoloji dünyasında markalar arasında böyle özellik alışverişleri gayet doğal ve bence gayet güzel bir şey. Bu durum kullanıcılar için her zaman avantaj. Zaten böyle düşünmesem gidip de ana ekranıma Liquid Glass teması kullanmazdım mesela. Görsel olarak hoşuma gidiyor, kullanımı da rahat, ben de keyifle kullanıyorum. Sonuçta mesele neye benzediği değil bana ne kattığı. Göze hitap ediyor mu, akıcı mı, pratik mi, bunlara bakarım. Cevap evetse kimin neyi kimden aldığı çok da umrumda olmaz. Cihazı elime aldığımda deneyim iyi mi, her şey sorunsuz ve modern mi, asıl önemli olan bu. Teknoloji dünyası ilhamla ilerliyor, önemli olan ortaya çıkan şeyin kullanıcıya fayda sağlaması.1751314687803.jpg
RockCharT
Active Level 9
Diğer
OneUI 10 u bekliyorum ben.
Diğer
Bu konsept lütfen insanların aklını karışıtırmayalım😊
FChiesa
Expert Level 2
Diğer
Konsept olup olmadığını belirttim, eğer gerçekten konsept ise düzeltirim. Gerçekten konsept mi? Yani tasarımcının bir sosyal medya hesabı vs. biliyor musunuz?
0 Likes
Diğer
Ben internette gezinirken konsept olduğunu okumuştum şuan kaynak elimde değil ama samsungun quick paneli değiştirmesinin imkanı yok iki kere değiştirdiler ve zaten şuna one ui 9u hazırlıyor olamazlar
FChiesa
Expert Level 2
Diğer
Hazırlıyor olabilirler, gayet normal? One UI 8'de yapacaklarını, One UI 7'nin hataları yüzünden ertelemiş olabilirler en basit ihtimal olarak. Ben biraz daha araştırırım, konsept olduğunu bulursam düzeltirim.
0 Likes
CGRZBN
Expert Level 5
Diğer
Bak göreceksin istersen ekran görüntüsü al sakla bu yorumumu. Bunu yada bunun gibi bişey yapacak samsung. Yaptığı gün ios'un luquid glass'ına sallayanların yüzü bi tık kizarır mı? Sanmam 😂😂
0 Likes
Diğer
Ya bak gerçekten 🍎 kadar para yiyici marka görmedim gerçekten hayret içerisindeyim 2019 model telefonu yeni gibi satıyorlar isteseler 🍎 3g yi satacaklar ve biz türk milleti alacak bu olay sadece türkiyede var bu arada

Fanboy olacaksanız bütçenizin fanboyu olun
FChiesa
Expert Level 2
Diğer
Samsung yapar yapmasına da, arkadaşın dediği gibi liquid glass'a sallayanlar diye bahsettiği kesim bunu da eleştirir diye düşünüyorum. Bahsettiğiniz olay gerçekten bir Türkiye'de, bir de ABD'de mevcut.
CGRZBN
Expert Level 5
Diğer
Ya bak fanboy değiliz ama öyle olduğumuz konusunda çok ısrarcı ve iddialıysan şöyle söyliyim bütçemizin fanboyuyuz zaten. Ikincisi bu konularda en çok anlamadığım konuda iphone pahallı yeaa geyiği. Bu telefonlar (s serisi ve iphone) aynı para. Her ikiside aynı fiyatlardan çıkış yapıyor. Sadece samsung o konuda cidden sağolsun bizim ülkemize özel fiyatlandırma yani indirim yapıyor. Bu apple pahallı lafının o kadar temeli yokki. O kadar yani.. (özellikle telefonlar için)
0 Likes