Galaxy themesden indirdiğimiz duvar kağıtlarını nasıl galeriye kaydedebiliriz View Post
Galaxy themesden indirdiğimiz duvar kağıtlarını nasıl galeriye kaydedebiliriz View Post
Alickk, L-DRAGO, Deniz, OzanA34-5G, Kerim730ExynosA35 hocalarıma katkıları için çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun, sonunda Exper Levele... View Post
Selamlar Samsung kullanıcıları! Telefonlarımızın güncelleme süreçleri zaman zaman karmaşık veya yorucu görünebilir, bazen de çeşitli sorunlarla... View Post
Almayı düşünüyorum View Post
Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Herkese teşekkürler 🥰🙏 View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
İşte Samsung’un an itibariyle güncelleme desteği sunduğu modeller; Ayda bir güncelleme alan modeller Galaxy Z Fold4, Galaxy Z Flip4, Galaxy Z Fold5,... View Post
Mümkün buluyor musunuz bu politika ile? Yakında stabilite konusunda diğer androidlerden bile geri kalacağını düşlüyorum. Bu konuda Apple'ın baya... View Post
Telefonu ilk aldığımda 1 yıllık McAfee üyeliği vermişlerdi. Bu üyelik bitti. Şimdi ücretsiz hali var. Uygulamayı silmem gerekiyo mu? Samsungun kendi... View Post
Nedense One UI 8'e güncelleyince Quick Panel bayağı değişik hissettiriyor😍 View Post
Selam, tiktok uygulamasindan ciktigim zaman hem ana ekran hemde kilit ekraninda now bar bildirim seklinde arkada calmaya devam ediyor nasil... View Post
Samsung powerbank almayı düşünüyorum, sizce 10.000 mAh mi almalıyım yoksa 20.000 mAh almak daha mı mantıklı? Aralarında çok fiyat farkı yok. View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 3612 | |
| 833 | |
| 540 | |
| 345 | |
| 337 |
| User | Count |
|---|---|
| 25 | |
| 23 | |
| 18 | |