cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

One UI 7 Beta Neden Gecikti? İşte Sebebi📱👇

(Topic created on: 08-24-2024 07:31 PM)
426 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Diğer

Samsung'un uzun zamandır beklenen One UI 7 Beta güncellemesi şimdiye kadar tanıtılması gerekiyordu fakat ertelendi. İşte ertelenme sebebi.

image
One UI 7 

Akıllı telefon pazarının sevilen arayüzlerinden olan One UI, bu ayın başında yeni sürümün beta güncellemesini dağıtmaya başlayacaktı. Samsung cephesinde güvenilir kaynaklara göre One UI 7 Beta güncellemesi ertelendi. Samsung kullanıcılarının akıllarındaki soru firmayı bu ertelemeye zorlayan şeyin ne olduğu. İşte cevabı.

Samsung’un One UI 7 Beta Güncellemesi Ertelendi, Sebebi ise Hatasız Bir Güncelleme Sunmak

Bu ayın başlarında Galaxy S24 serisine yayınlanması beklenen güncellemenin ertelenme sebebini Samsung a yakınlığıyla bilinen Ice Universe ifade etti. Universe’e göre ertelenmesinin sebebi güncellemenin hazır olmaması ve daha sorunsuz bir güncelleme sunulmak istenmesi

Ayrıca Samsung yeni güncellemeyi belirli bir kararlılık seviyesine ulaşana dek yayınlamayı düşünmüyor. Bir başka geç kalınma sebebi ise One UI 6.1.1 güncellemesinin yavaş yayınlanmasından kaynaklanması olduğu belirtildi. One UI 6.1.1 güncellemesi eski Galaxy S serisi amiral gemilerine henüz dağıtılmadı. Bu güncellemenin kademeli olarak dağıtılması da One UI 7 güncellemesinin verilmesini erteledi. Yeni güncelleme dağıtılmaya başlandığı zaman ilk olarak Galaxy S24 serisi, Fold 6 ve Flip 6 modellerine beta olarak dağıtılacak.

Kaynak: Tekno Burada 

10 Comments
BurakEA
Active Level 8
Diğer
Eylül sonunu bulur gibi
Anonymous
Not applicable
Diğer
Muhtemelen öyle olacak gibi duruyor
0 Likes
nonamee_s23
Active Level 10
Diğer
One ui 6 sanki daha gec verilmişti
0 Likes
Members_WKleAqF
Beginner Level 3
Diğer
Son güncellemeleri sabırsızlıkla bekliyorum..???
Anonymous
Not applicable
Diğer
Yeni haberler oldukça paylaşıyoruz
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Diğer
Sorunsuz çıksında
tgy11
Beginner Level 3
Diğer
Hatasız sürümü zamanında sunamamak zaten kurumsallığa en ters şey değilmi. Hatasız çıkarmak için erteliyorlar demek kadar ezik bir cümle yok k. Bakmayın
Anonymous
Not applicable
Diğer
Estağfurullah
0 Likes
atknsvndk
Active Level 4
Diğer
Aslında stabil bir sürüm için çalışıyorlar ben öyle düşünüyorum