Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Herkese teşekkürler 🥰🙏 View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Google Samsung daire çiz teki müzik bulma yeri tüm Android cihazlarda nasıl yapıldığını göstereyim ama bizdeki gibi değil farklı yol ama Google son... View Post
Merhabalar, Ekran kapalı müzik dinlerken kulaklıktan ses açma veya kısma sırasında telefonun ekranı uyanıyor. Aynı durum kulaklık tuşlarıyla müziği... View Post
Oyun oynarken falan bildirim geldiğinde yukarıdan gelen kutucuğu kaydırınca bildirimin geldiği uygulama açılır pencere olarak ekrana geliyor. Onu... View Post
Herkese merhaba✨️ Umarım postu okurken keyif alırsınız iyi günler dilerim👍🏻 APK ne demek?: Açılımı Android Package Kit yani Android... View Post
Buna göre şimdi batarya değişimden yararlanabiliyor muyum hangi parçalar ücretsiz olarak değişiyor ona göre ne var ne yok iç temizlği vs.... View Post
Merhabalar, Google ve Microsoft daki şifrelerimi nasılsın Samsung pass e aktarırım. Veya böyle bir özellik var mı? View Post
Bilgilendirme amacıyla yorum yapan kişilere teşekkür ederim. View Post
Mehabalar, Ekran ayarlarında bulunan "canlılık" ayarını yükseltmek amoled ekranın ömrünü/sağlığını olumsuz etkiler mi? View Post
Samsung'un son güncellemesinin bazı eski Galaxy modellerini bozduğu iddia edildi.Samsung Samsung un son güncellemesinin eski Galaxy modellerini... View Post
Sarj aleti ile ilgili bulunduğum forumdada bana geri dönüş yaptılar 1 haftadır uğraşıyorum yaklaşık, mağazaya mail atmışlar ve kargo ücretini talep... View Post
Subject | Likes |
---|---|
40 | |
24 | |
23 | |
22 | |
22 |
User | Likes Count |
---|---|
1774 | |
1107 | |
554 | |