cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Community Activity

Filter
Filter:
Posted by      in  Diğer

Alickk, L-DRAGO, Deniz, OzanA34-5G, Kerim730ExynosA35 hocalarıma katkıları için çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun, sonunda Exper Levele... View Post

Posted by Moderator      in  Diğer

Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız.   Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm.   Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post

Posted by      in  Diğer

Telefon günlerdir yavaş şarj oluyor şarja takınca hizli sarj oluyor diyor 5 sn sonra yavaş şarj oluyor bazen şarj dolmak yerine eksiliyor kökten... View Post

Posted by      in  Diğer

Bende bunlar var. Game bostetden göstermemesi sebebi oyunların yarısının smart swichtten aktarıldığı içindir. View Post

Posted by      in  Diğer

Topluluk paylaşımlarında aşırı derecede cihazlardan memnuniyetsizlik belirtenler var, bu kadar sorun görünce markaya olan güvenim azalıyor, şimdiden... View Post

Posted by      in  Diğer

___Arkadaşlar merhaba:Öncelikle bu söylediklerim kişiseldir, kesinlikle alınmayınız. ‼️Şu sıralar herkes pilden ve cihazlardan şikayetçi yok neden bu... View Post

Posted by      in  Diğer

Dün gece paylaşmıştım ancak gece paylaştığımdan dolayı görmemiş olanlar için linkini paylaşıyorum.... View Post

Posted by      in  Diğer

Hangisini tavsiye edersiniz veya kendim nasıl ayarlayabilirim birde ekran görüntüsü alınca ekranın kısa bir süreliğine donma olayını... View Post

Posted by      in  Diğer

1 ay önce S24 ultra yeni aldım. Kilit ekranı açmada parmak okuyucu neredeyse hiç okumuyor. Bu sorunu yaşayan var mı? View Post