Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Herkese teşekkürler 🥰🙏 View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Samsung One UI 8 düşündüğünüzden çok daha erken geliyor. Son olarak Samsung, One UI 8.0 için güncelleme takvimi sızdırıldı. İşte güncelleme alacak... View Post
Merhaba forumun üyeleri. Burada Samsung hakkında her şeyi, makaleleri, soruları ve deneyimlerimi sizlerle paylaştım. En sonunda büyük bir ilerleme kat... View Post
Merhaba forumun üyeleri. Bugün forumdan çoğu kişinin kullanıp görsel çizdirdiği Copilot'un bu özelliğini test edeceğim. Umarım diğer... View Post
Dostlar bu chrome'dan niye iki tane var ve sağ alttaki işaret ne anlama geliyor bilen varsa açıklayabilir mi? Bazı diğer uygulamalarda da... View Post
Bu hatayı çözen varmı herşeyi denedim müşteri hizmetlerinden geri dönüş bekliyorum? View Post
Kulak içi olan en fazla 900 tl olan bir kulaklık önerebilir misiniz? Video izlerim oyun oynarım görüşme yaparım. Uzun ömürlü olursa sevinirim... View Post
Google güncel ve bircok kez telefonu yeniledim ve ana ekran tusuna basmama rağmen google asistan cikiyor geminiye girip asistan yerine geminiyi... View Post
Daha önceleri Mercedes-Benz markasının araba tasarımcısı iken şu anda Samsung Mobil Designer ekibinin baş sorumlusu olarak çalışmakta. Hatta S25... View Post
Bazı telefonlarda parmak izi okuyucu ekrana degilde cihazın arkasına, yanına vs gömülü onlar daha mı hızlı çalısıyor? View Post
Herkes Kilit ekranlarını atsın View Post
User | Count |
---|---|
7 | |
7 | |
7 | |
6 | |
6 |