Selamlar Samsung kullanıcıları! Telefonlarımızın güncelleme süreçleri zaman zaman karmaşık veya yorucu görünebilir, bazen de çeşitli sorunlarla... View Post
Selamlar Samsung kullanıcıları! Telefonlarımızın güncelleme süreçleri zaman zaman karmaşık veya yorucu görünebilir, bazen de çeşitli sorunlarla... View Post
Almayı düşünüyorum View Post
Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Herkese teşekkürler 🥰🙏 View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
merhaba bende samsung 3530ec markalı laptop bulunmaktadır. bu laptopda güç tuşuna bastıktan sonda f2 ye bastığımda key girmemi istiyor ancak keyi... View Post
An itibarıyla A35 good lock arayüzü yenilenmiştir one ui 7 yolunda bir adım daha hepimize hayırlı olsun👏👏 View Post
• Samsung, Galaxy S23 için One UI 7 beta sürümünü sunuculara yükledi ve ZYC3 yapı numarasıyla S918BXXU8ZYC3/S918BOXM8ZYC3/S918BXXU8DYC3... View Post
Smart tutor ne işe yarıyor? View Post
Eskiden her sorunun altına bir moderatör yardımcı yorum yazardı artık hiç görmüyorum yazdıklarını? View Post
One UI 7 • Nisan başında dağıtılması planlanan One UI 7 güncellemesi beklenmedik bir şekilde bazı kullanıcılara ulaşmaya başladı. •... View Post
Merhaba randevu oluşturma formunun linki varsa atabilirmisiniz acaba View Post
Auto GEMINI AI • Google, gelişmiş yapay zekâ modeli Gemini'yi Android Auto'ya entegre ederek sürücülere daha akıllı ve doğal bir asistan... View Post
Mart güncellemesi alanlar nasıl batarya ömrü benim ilk aldığımda çok iyiydi şuan günde 2.3 kere şarj ediyorum View Post
Samsung Destek ekibi ile iletişime geçip anonimleşen hesabımızı silebilir miyiz? View Post
User | Likes Count |
---|---|
354 | |
334 | |
278 | |
175 | |
174 |