cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

@HERKES

(Topic created on: 03-01-2024 11:30 PM)
147 Views
GALAXYA51-F
Active Level 10
Options
Diğer
Herkes az bilindiği düşündüğü Samsung veya Android telefonlarda olan bir özelliği yorumlarda paylaşsın ilginç olanlar çıkacak mı acaba?
34 Comments
CGRZBN
Expert Level 3
Diğer
Güncellemeyi şu tarihte vericez deyip o tarihten 1575 gün sonra verme özelliği. Hatta hala vermemiş olma özelliği. Hatta güncel miyiz.com'da geçmiş tarihin hala yazıyo olması özelliği.. Belkide seneye 29 şubatta verecekler bilemeyiz.. Gerçi şubatta 4 yılda bir 29 çekiyor. Valla yandıkk :))
0 Likes
GALAXYA51-F
Active Level 10
Diğer
😅😅😅 bunu denemek istemiyorum
bageran
Active Level 5
Diğer
Samsung fanboyluğundan düşmanlığına evrilebilme özelliği 😁samsung baya bıktırmış seni dostum
CGRZBN
Expert Level 3
Diğer
Cidden her ortamda samsung savunan biriydim. Bildiğin fanboy yani. Ama ciddi yordu artık. En kısa sürede ios saflarına geçiyorum 🤙🏼
0 Likes
bageran
Active Level 5
Diğer
Yok be emin ol ios a geçince rahatlamazsın samsungun bazen böyle can sıkan yanları olabiliyor ama güncellemenin optomizeli gelmesi erken gelmesinden iyidir
CGRZBN
Expert Level 3
Diğer
Apple fazla cihazı olmadığı için ve kendi işletim sistemi olduğu için hem hızlı hem son derece optimizeli veriyor güncellemesini. Hem de uzun süre. Örneğin 4-5 yıllık cihazına bile son cihazıyla aynı anda veriyor güncellemeyi. Ben kesin kararlıyım :)
0 Likes
bageran
Active Level 5
Diğer
Hangisine geçmeyi düşünüyorsun değecek bi modeli olsun bari
CGRZBN
Expert Level 3
Diğer
İki seçeneğe indirdim ve o konuda fikirlere açığım. Karar veremedim ama biraz zamanım var. Mali açıdan durumu halledene kadar. İphone 13 yada 15 plus. Biri 37 bin lira diğeri 54 bin lira.. sence değer mi o farka?
0 Likes
bageran
Active Level 5
Diğer
Bence ikisine de o para değmez eğer bütçen o kadar yüksekse samsungda s serisine geç mağduriyet yaşamazsın
0 Likes