cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Good lock'u kullanmamın bir yolu var mı?

(Topic created on: 06-05-2022 09:54 PM)
658 Views
Imfurkan
Active Level 3
Options
Diğer
M51 kullanıyorum android 12'den beklediğimi alamadım (görsellik açısından) Good lock diye bir uygulama olduğunu öğrendim ama Galaxy Store'da ya da Play Stor'da yok, apk indirsem bile yüklenmiyor.
İndirmenin bir yolu da yok sanırım ama bilen birisine danışmak için buraya yazmak istedim.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
Merhaba kardeşim,

M serisi için genel bir kısıtlama mevcuttur maalesef kullanman mümkün değil kardeşim

One uı core cihazlarında sadece Galaxy Tab A8 modelinde çalışmaktadır good lock modülleri

View solution in context

9 Comments
Imfurkan
Active Level 3
Diğer
Samsung kadar kullanıcısı üzmeyi seven şirket görmedim 🤦🏻‍♂️
0 Likes
budchirp
Active Level 7
Diğer
Cihaz one ui core olduğu için good lock inmemesi normal.
Imfurkan
Active Level 3
Diğer
Neden normal?
0 Likes
budchirp
Active Level 7
Diğer
One ui core giriş, orta seviye cihazlara veriliyor ve özellik bakımından kısılmış oluyor cihazın kasmaması için.
Imfurkan
Active Level 3
Diğer
Teşekkürler
0 Likes
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
Merhaba kardeşim,

M serisi için genel bir kısıtlama mevcuttur maalesef kullanman mümkün değil kardeşim

One uı core cihazlarında sadece Galaxy Tab A8 modelinde çalışmaktadır good lock modülleri
Imfurkan
Active Level 3
Diğer
Kısıtlamayı anlamıyorum. Özellikleri yetersiz olduğu için diyecek olursanız 128/8 bir telefon.
Yani telefon ve uygulama Samsungunken, samsung elinde ki nimet bizden kısıtlıyor. Üzülecek derdim yok gidiymde buna üzüleyim.
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
Yok cihazın zaten desteklemiyor ama yazılımsal konsept geregi M serisinde ve one uı core cihazlarında çalışmıyor, inşallah samsung supriz yapar diyelim😊
Gezgin23
Active Level 8
Diğer
Root tek yol