Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Bugün realme forumu denedim zaten doğru dürüst bir şey anlamadım Türkçe dil desteği yok zar zor gönderi yaptım onlar bir şeyler yazdı ben bir şeyler... View Post
Merhabalar, Yabancı forumlarda kullanıcıların da gönderileri editör seçimine girebiliyor. Bizde neden girmiyor? Bence başta Alfatürk, Serhat,... View Post
Ben S25 Ultra'yı deneyimlemek istiyorum ve S26 serisini 😍 View Post
Sosyal medyada gördüğüm ekran görüntüsü . View Post
Selamlar arkadaşlar ben S24 FE kullanıyorum bilgisayarımda işletim sistemi olarak macOS Sequoia yüklü ben telefonumu bilgisayara bağlamak istiyorum... View Post
Expert RAW uygulaması iyi mi? Bu uygulamadan memnun musunuz? View Post
Google, Android'de harici APK yükleme sürecini kökten değiştirecek yeni bir doğrulama sistemini test ediyor. Doğrulamasız uygulamalar için... View Post
Sadece Samsung Store'dan ürün satın alarak mı oluyor? View Post
https://apps.samsung.com/appquery/appDetail.as?appId=com.samsung.android.imageenhancer View Post