Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Herkese teşekkürler 🥰🙏 View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Bugün tabletini sarja takıcaktım, adaptörü prize taktığım an büyük bir ışık çıktı ve evde şarteller attı. Adaptörü baktım adaptörü uçları yanmış ve... View Post
NFC ile ödeme mümkün müdür acaba? View Post
İstanbul kartım ablamda kalmıştı, o kullanmış. Bir günlük ondan mı oldu sizce acaba? Kart kapanır mı acaba? View Post
Nasıl sizce? View Post
Dostlar uzun süredir Apple ürünlerinde var olan Arc Browser yakın zamanda Windows için çıkışını yapmıştı. Sıra Android'e geldi. Tasarımı ve... View Post
Microsoft kendi forumundaki moderatörlerine bu şekilde güzel hediyeler gönderiyor. Tamsa13 kanalına ait bir video.https://youtu.be/7bI8zTvRDnIBu... View Post
Xiaomi marka cihazlarda hyperos da farklı ülkelerin romlarını kurunca ( çin ve eu rom gibi ) pil sağlığını cihaz dahili olarak pil menüsü içerisinde... View Post
Bu iki aksusuara güzel indirim geldi View Post
Mrb arkadaşlar google asistan kullanarak telefon kapalıyken hey google telefonun şifresini aç diyerek şifreyi açar mi ben denedim olmadı. Veya falanca... View Post
Merhaba değerli forum kullanıcıları nasılsınız umarım gününüz güzel geçmiştir ve geçiyordur bu konumda size Tüm Samsung Galaxy Cihazlarda Google un... View Post
User | Likes Count |
---|---|
1782 | |
1007 | |
510 | |
439 | |
394 |
User | Count |
---|---|
28 | |
24 | |
21 | |