cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Good Lock'sız Telefon Kullanmak Mantıklı mı?

(Topic created on: 09-02-2024 03:50 PM)
69 Views
Siberizm
Active Level 6
Options
Diğer

Dostlar Samsung Laboratuvarlarından çıkan Good Lock, Samsung Galaxy cihazlarımızın orta ve üst segmentlerini detaylı özelleştirmemize olanak sağlayan güçlü bir kütüphanedir. Peki Good Lock kullanmadan cihazınızı kullanmak mantıklı mı?

image
Telif Hakkı Copper vs Glass'e aittir

Good Lock Neden Piyasaya Sürüldü?

Dostlar One UI yapısı gereği basitliğe odaklanan bir arayüzdür. Good Lock'ta bulunan Ayarlar gelişmiş özelliklerdir. Arayüze entegre edilmiştir zaten fakat ayrı bir uygulama içinde toplanmıştır. 

Hadi ama kaç kişi Navigasyon tuşlarına emoji ekleyecek ki? İşte bu yüzden bazı gelişmiş Ayarlar Good Lock'a taşınmıştır. 

Good Lock Kullanmalı mıyız?

Bu sorunun cevabı genel olarak sizde yatıyor dostlar. Gelişmiş bir kullanıcı zaten Good Lock olmadan yapamaz. Ancak daha fazla özelleştirme isteyenler de kullanabilir.

Uzun lafın kısası son kullanıcı Good Lock olmadan cihazını kullanabilir ve bu oldukça mantıklı bir harekettir. Ancak gelişmiş kullanıcılarda Good Lock olmadan yapabilir. Bazıları cihazı sade haliyle tercih edebilir
15 Comments
Siberizm
Active Level 6
Diğer
Çok gelişmiş özellikler Good Lockta kalıyor hocam
özgür_s21fe
Expert Level 2
Diğer
Good lock xiaomiden çok daha fazla özelleştirme sunuyor
0 Likes
Solution
ÖmerA32S9FE
Expert Level 5
Diğer
Bence performansa etki ediyor tek eksisi bu bana kalırsa, haricinde özelleştirme için çok güzel goodlock modülleri.
0 Likes
Siberizm
Active Level 6
Diğer
Evet maalesef öyle bir sorunumuz var fakat aşırı bir etki görmedim ben hocam
ÖmerA32S9FE
Expert Level 5
Diğer
Evett aşırı etkisi yok hafif bazı şeyleri etkiliyor o da çok değil zaten o kadarcık 🙃
Diğer
Telefonumu kişileştirmeyi seviyorum farklı tasarım oluşturmamda yardımcı oluyor güzel bir uygulama 👍