cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Good Lock'sız Telefon Kullanmak Mantıklı mı?

(Topic created on: 09-02-2024 02:22 PM)
539 Views
Siberizm
Expert Level 5
Options
Diğer

Dostlar Samsung Laboratuvarlarından çıkan Good Lock, Samsung Galaxy cihazlarımızın orta ve üst segmentlerini detaylı özelleştirmemize olanak sağlayan güçlü bir kütüphanedir. Peki Good Lock kullanmadan cihazınızı kullanmak mantıklı mı?

image
Telif Hakkı Copper vs Glass'e aittir

Good Lock Neden Piyasaya Sürüldü?

Dostlar One UI yapısı gereği basitliğe odaklanan bir arayüzdür. Good Lock'ta bulunan Ayarlar gelişmiş özelliklerdir. Arayüze entegre edilmiştir zaten fakat ayrı bir uygulama içinde toplanmıştır. 

Hadi ama kaç kişi Navigasyon tuşlarına emoji ekleyecek ki? İşte bu yüzden bazı gelişmiş Ayarlar Good Lock'a taşınmıştır. 

Good Lock Kullanmalı mıyız?

Bu sorunun cevabı genel olarak sizde yatıyor dostlar. Gelişmiş bir kullanıcı zaten Good Lock olmadan yapamaz. Ancak daha fazla özelleştirme isteyenler de kullanabilir.

Uzun lafın kısası son kullanıcı Good Lock olmadan cihazını kullanabilir ve bu oldukça mantıklı bir harekettir. Ancak gelişmiş kullanıcılarda Good Lock olmadan yapabilir. Bazıları cihazı sade haliyle tercih edebilir

3 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Diğer
Bence goodlock çok iyi bir uygulama telefonumu istediğim gibi kişiselleştirebildiğim için sıkça kullanıyorum . Paylaşım için teşekkürler

View solution in context

0 Likes
Solution
ögeday
Active Level 5
Diğer
Samsung cihazlarda GoodLock uygulamasını indirerek yapılabilecekler Xiomi'de telefona entegre hâlde geliyor. Ben başta falanca özellik Samsung'da nasıl olmaz, diye hayrete düşmüş ve hayal kırıklığına uğramıştım. Sonra Samsung'un bazı özellikleri telefona entegre etmeden GoodLock uygulaması üzerinden verdiğini öğrendim. Alıştım artık.

View solution in context

Solution
ÖmerS24U
Expert Level 5
Diğer
Bence performansa etki ediyor tek eksisi bu bana kalırsa, haricinde özelleştirme için çok güzel goodlock modülleri.

View solution in context

0 Likes
15 Comments
AEFSANE
Expert Level 5
Diğer
Detaylı açıklama için teşekkürler
0 Likes
Siberizm
Expert Level 5
Diğer
Rica ederim hocam 🙏🏻
0 Likes
Solution
Diğer
Bence goodlock çok iyi bir uygulama telefonumu istediğim gibi kişiselleştirebildiğim için sıkça kullanıyorum . Paylaşım için teşekkürler
0 Likes
Siberizm
Expert Level 5
Diğer
Rica ederim hocam 🙏🏻
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Diğer
Banu ile ilgili konunuz silinmiş hocam. İsterseniz düzenleyip yeniden yayınlayabilirsiniz
0 Likes
Siberizm
Expert Level 5
Diğer
Gerek yok hocam ya
SerhatErgün
Expert Level 2
Diğer
Modülleri tek bir uygulamada kullanabilsek tek tek kurmak gerekmese iyi bir uygulama
0 Likes
Siberizm
Expert Level 5
Diğer
Evet güzel olabilirdi ancak öyle bir mevzu dönmüyor maalesef hocam
0 Likes
Solution
ögeday
Active Level 5
Diğer
Samsung cihazlarda GoodLock uygulamasını indirerek yapılabilecekler Xiomi'de telefona entegre hâlde geliyor. Ben başta falanca özellik Samsung'da nasıl olmaz, diye hayrete düşmüş ve hayal kırıklığına uğramıştım. Sonra Samsung'un bazı özellikleri telefona entegre etmeden GoodLock uygulaması üzerinden verdiğini öğrendim. Alıştım artık.