Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Herkese teşekkürler 🥰🙏 View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Ceo, TM Roh Biz Samsung olarak 7 rakamından nefret ediyoruz. Ve bunun nedenini hepiniz biliyorsunuz. Bu nedenle doğrudan One UI 8'e... View Post
Bu aralar çok lazım olduğu için her konu da video hazırlayabilecek bir Al ihtiyacım var. Chat gpt ve Deep seek uygulamaları yapar sanıyordum fakat... View Post
Smart wiew ile televizyona bağlandıktan sonra gecikme yaşanıyo. Bu sorunu nasıl çözebilirim? View Post
Telefonumun modeli A16, bugün pubg oynarken ayarlardan jiroskop seçeneğine tıkladığımda ekranda "bu seçenek cıhazınız tarafından... View Post
A16 View Post
Telefonumu kampanya ile takas edeceğim, Samsung mağazasında kutu fatura istiyorlar mı? View Post
Android 16 yı yayınlıyolar ama saha ortada 15 yok bu kony hakkında ne düşünüyosunuz View Post
arkadaşlar ok ile gösterdim bu alttaki kare şey ne oluyor? View Post
Good Lock özelliklerini kullanmayı çok istiyorum ama bildiğiniz gibi her telefona yüklenmiyor. Ben de Fine Lock kullanmayı düşündüm ancak Good Lock... View Post
User | Count |
---|---|
10 | |
7 | |
5 | |
5 | |
5 |