cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Gemini vs Google asistan

(Topic created on: 08-25-2024 01:51 PM)
522 Views
KİRMAN34
Active Level 7
Options
Diğer

Gemini mi Google asistan mı? Şuanda gemini Google asistan kadar işlevsel mi kullananlar bilgilendirirseniz sevinirim 

13 Solutions

Accepted Solutions
Solution
mertsoozeri
Active Level 6
Diğer
Google asistan tercihim olur bir soru sorduğumda geminiyi uygulama olarak açıyor. Birde telefonu tam olarak kontrol edemiyorum gemini asistanda. Şu anda hangi asistan seçili dersen bixby. Kullandığımdan değil öyle duruyor 😄 .Bixby e Türkçe dil desteği gelmesini bekleyenlerdenim

View solution in context

Solution
CGRZBN
Expert Level 4
Diğer
8 senedlr gelmeyen Türkçe dil desteğini hala bekliyor olmanı taktir ettim. Kutluyorum 😄

View solution in context

Solution
mertsoozeri
Active Level 6
Diğer
😄 samsunga s3 ten s23 e yeni atladım bixby diye asistan olduğunu yeni öğrendim daha 1 aylık bekleyiciyim. Bu sene sonunda gelicek diyolar imiş. Bana mantıklı geliyor zaten yapay zeka meka yapsınlar bişey samsung bu fazla övmeye de gömmeye de gerek yokta açıkçası. Bekleyecüz

View solution in context

Solution
Diğer
Google asistan daha iyi knk

View solution in context

Solution
CGRZBN
Expert Level 4
Diğer
Yapay zekaya Türkçe gelse bile
Bixbye yine zor gelir. Umarım yanılırım ama görürsün dediğim gibi olacak 😅 Sen clddi anlamda S3 mü kullanıyodun şuana kadar. Bi kere daha taktir ettim bi kere daha tebrik ediyorum 🤙🏻 😄

View solution in context

Solution
CGRZBN
Expert Level 4
Diğer
Kızar mıydın 😂

View solution in context

Solution
sepyadam
Active Level 10
Diğer
Microsoft CoPilot

View solution in context

Solution
özgür_s21fe
Expert Level 2
Diğer
Solution
özgür_s21fe
Expert Level 2
Diğer
Gemini daha iyi google asistan kendi cevap veremiyor internette bulabilirsiniz diyor gemini daha işlevsel

View solution in context

Solution
mertsoozeri
Active Level 6
Diğer
Hayır ya samsungu s3 le bıraktım redmi note 8 e geçtim ordan s23 e yine bi sıçrayış 🤣🤣🤣 bugünde takdirlik olduk şükür

View solution in context

Solution
CGRZBN
Expert Level 4
Diğer
Bugün benim algılarım kapalı galiba. S3 nasıl ya diyorum bende 😂

View solution in context

Solution
BurakTunç
Expert Level 5
Diğer
Gemini, Asistan'ın bazı özelliklerine Asistan eklentisiyle erişebiliyor.

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Google daha güzel bence

View solution in context

19 Comments
Solution
mertsoozeri
Active Level 6
Diğer
Google asistan tercihim olur bir soru sorduğumda geminiyi uygulama olarak açıyor. Birde telefonu tam olarak kontrol edemiyorum gemini asistanda. Şu anda hangi asistan seçili dersen bixby. Kullandığımdan değil öyle duruyor 😄 .Bixby e Türkçe dil desteği gelmesini bekleyenlerdenim
Solution
CGRZBN
Expert Level 4
Diğer
8 senedlr gelmeyen Türkçe dil desteğini hala bekliyor olmanı taktir ettim. Kutluyorum 😄
Solution
mertsoozeri
Active Level 6
Diğer
😄 samsunga s3 ten s23 e yeni atladım bixby diye asistan olduğunu yeni öğrendim daha 1 aylık bekleyiciyim. Bu sene sonunda gelicek diyolar imiş. Bana mantıklı geliyor zaten yapay zeka meka yapsınlar bişey samsung bu fazla övmeye de gömmeye de gerek yokta açıkçası. Bekleyecüz
Solution
CGRZBN
Expert Level 4
Diğer
Yapay zekaya Türkçe gelse bile
Bixbye yine zor gelir. Umarım yanılırım ama görürsün dediğim gibi olacak 😅 Sen clddi anlamda S3 mü kullanıyodun şuana kadar. Bi kere daha taktir ettim bi kere daha tebrik ediyorum 🤙🏻 😄
Solution
mertsoozeri
Active Level 6
Diğer
Hayır ya samsungu s3 le bıraktım redmi note 8 e geçtim ordan s23 e yine bi sıçrayış 🤣🤣🤣 bugünde takdirlik olduk şükür
Solution
CGRZBN
Expert Level 4
Diğer
Bugün benim algılarım kapalı galiba. S3 nasıl ya diyorum bende 😂
KİRMAN34
Active Level 7
Diğer
Bixy bir insan olsaydı onunla çok duygusal konuşurdum Türkçe öğrenmediği için 🥲
0 Likes
Solution
CGRZBN
Expert Level 4
Diğer
Kızar mıydın 😂
KİRMAN34
Active Level 7
Diğer
Gurbete gidip arayıp sormayan evladın anası gibi fırça atardım. Herkes senin ingilizcene kanalize olmak zorunda değil derdim 😄
0 Likes