cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Flash Almak yerine Böyle almak daha mı mantıklı?

(Topic created on: a month ago)
42 Views
Ecrịn
Expert Level 3
Options
Diğer

image
Buradan MODlara sesleniyorum: Bu bir reklam değil sadece bir soru soruyorum!

256GB ssd+ Sata 3 dönüştürücü ile toplam 700tl verdim ve 500mb okuma-yazma hızına sahibim. Acaba böyle almak direkt flash almaktan daha mı ucuza geliyor ve boyut arttıkça flashların yapımı daha zor olduğundan maaliyette artıyor yani büyük boyutlar için daha mı mantıklı?
14 Comments
Diğer
Eğer Hard Disk Drive olsaydı önermezdim ama Solid State Drive olunca bayağı iyi bir seçim olmuş 👍🏻
Ecrịn
Expert Level 3
Diğer
Sadece flasha göre biraz fazla yer kaplıyor ama çantaya atınca pekte sorun etmiyor. Zaten asıl amacım hızdan dolayı almaktı flashlarda 100mb hızı geçeni görmedim. Teşekkürler😊
Diğer
Hem çok daha hızlı hemde daha dayanıklı olur flash a göre tek eksisi yer ama oda bence o kadarda önemli değil kazandıklarına bakınca
ienes
Expert Level 4
Diğer
Fiyat daha makul ise alınabilir yanınızda tasimayacaksaniz mantıkli hem daha hızlı
emtimt
Active Level 2
Diğer
Hocam hiç uğraşma al bunun gibi bir tane rahatına bakwh8DTztL2d.jpg
Ecrịn
Expert Level 3
Diğer
Oda taşınması zor😅 sunucu kuruyorsunuz sanırsam.
0 Likes
emtimt
Active Level 2
Diğer
Bir ara niyetim vardı maliyetler çok fazla olduğu için vazgeçtim
0 Likes
Diğer
Hocam Hard Disk Drive çok sorun düştüğünde içindeki disk zarar görebilir ve bilgi kaybedebilirsiniz en iyisi Solid State Drive
üzgüns24ulu
Active Level 3
Diğer
Bu daha mantıklı arkadaşlar 2 tarafı typce taşınabilir m2 ssd okuma yazma hızıda yüksek🔥 telefonda sorun olmuyor takıncaa9kSNZn318.jpg