cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

FE ve A Serisi Cihazlar İçin NowBar?

(Topic created on: 01-31-2025 11:37 AM)
73 Views
Lushyy
Active Level 10
Options
Diğer
Galaxy S24 FE
Galaxy S23 FE
Galaxy S21 FE

Evet kesin birşey olmadığı için düşüncelerinizi merak ediyorum. Özellikle FE ve A serisi kullanıcıları. Fikriniz neler? Tam anlamıyla entegre mi gelecek? Yoksa bu özellik sadece AOD(Always on Display)'de görülecek şekilde mi gelecek? 

Reddit'deki bir kullanıcı S24 FE'yi RTL(Remote Test Lab) yani uzaktan kontrol test laboratuvarında kullandığını ve kilit ekranında NowBar'ın gözükmediğini, yanlızca AOD'da gözüktüğünü paylaşmış. Ekran görüntülerini kontrol ettim ve gerçekti. Ancak BYA2 sürümünü kullanan bir S24 FE idi. Benim düşüncem şuanki güncel S24 FE'nin numarası BYA6 olduğu için bu özelliğin FE ve A serisi gibi cihazlara uyarlandığını ve eklendiğini düşünüyorum test eden kişi eski yapı numarası ile eski sürümü test ettiği için. Peki sizin düşünceleriniz neler? Aşağıda tartışalım!
23 Comments
Motun
Active Level 10
Diğer
Yoktur muhtemelen
Lushyy
Active Level 10
Diğer
Sebebiyle açıklarsanız ciddiye alacağız.
Motun
Active Level 10
Diğer
Daha ne sebep bekliyorsun? Adam paylaşmış aod da olup kilit ekranında olmadığını. Konu açmak için açmaya gerek yok abicim 😊
Lushyy
Active Level 10
Diğer
Abisinin gülü eleman BYA2 sürümüyle test etmiş BYA6 sürümü ile değil. BYA6 ile test edemiyor çünkü RTL sunucusuna samsung bunu bilerek yüklemiyor. Anlamak zor olmamalı. AOD'da gözükeceği %100 biz burda kilit ekranında gözüküp gözükmeyeceğini tartışıyoruz. Okuduğunu anlamada sorunlarının olduğunu düşünmek istemiyorum.
Motun
Active Level 10
Diğer

Böyle bacaksız klavye delikanlıları nereden türedi acaba liseli seni 😂
 BYA2 ile BYA6 arasında now bar ile alakalı bir far k* olabilir mi sence? Hata düzeltmesimi yapılıyor?

0 Likes
Lushyy
Active Level 10
Diğer
BYA1 - BYA2 - BYA3 - BYA4 - BYA5 - BYA6 her biri farklı sürümler. Neden f ark olmasın? rakamlarını arttırmak için mi arttırıyorlar sanıyorsun? Emojileri de sal komik.
ensareiz
Active Level 6
Diğer
Çerçeveden dolayı olabilir
Lushyy
Active Level 10
Diğer
Parmak izi sensörünün konumu yüzünden, yine de sebep ne olursa olsun gelip gelmeyeceği şüpheli
KediDostum
Expert Level 1
Diğer
Alvaysta olsa alt bar, aynı yerde sürekli gözükeceği için ekran yanığı oranı yüksek olabilir. Gelse bile dokununca göster seçeneğini kullanmak lazm.