Resolved! Solved

Original topic:

One UI 7 Hakkında Bilgilendirme

(Topic created on: 01-30-2025 11:02 AM)
1557 Views
Lushyy
Active Level 10
Options
Diğer
One UI 7 ne zaman gelecek? Kesin bir tarihi var mı?

Güncelleme tüm dünyada aynı anda yayınlanacak ancak ülkeden ülkeye yayınlanma süresinde farklılıklar yaşanabilir. Çoğu kaynak yayınlanma tarihinin S serisi için 7 şubat ve sonrası(Şubat'ın sonuna kadar) olduğunu belirtiyor. Şubat ayına girer girmez yayınlanacak beklentisine girmenizi önermiyoruz.

A serisi, Z serisi ve M serisi gibi modeller ne zaman One UI 7 Alacak?

Bu serilere ait cihazlar S segment olmadıkları için güncellemeleri S serisine göre 1 hafta geç almaya başlayabilirler. Resmi kaynaklar en erken 7 şubat, en geç ise Mart ayının sonuna kadar bu serilerdeki cihazların One UI 7 güncellemesini alacağını belirtiyor.

Yanlış bilgiler.

One UI 7 güncellemesi gelmeden önce hiçbir cihaz şubat güncellemesi almayacak. Yani telefonlar direkt One UI 7 sürümüne yükseltilecek. Şubat ayı güvenlik güncellemesi gelmeyecek.

FE ve A serisi gibi parmak izi sensörü aşağıda olan cihazlarda NowBar nasıl olacak?

Henüz kesin bir bilgi yok ancak bu özelliği S serisinin FE modellerinin alacak olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Bu durumda FE serisine uyarlanmış olan NowBar, A serisi cihazlara da gelecektir diye düşünebiliriz. Yine de kesin gözüyle bakılmamalıdır. Samsung'un sağı solu belli olmaz. 

One UI 7 Alacak Telefonlar Listesi.

Galaxy S Modelleri
• Galaxy S25 Serisi
• Galaxy S24 Serisi (FE dahil)
• Galaxy S23 Serisi (FE dahil)
• Galaxy S22 Serisi
• Galaxy S21 Serisi (FE Dahil)

Galaxy A Modelleri
• Galaxy A73
• Galaxy A53, Galaxy A54 ve Galaxy A55
• Galaxy A33, Galaxy A34 ve Galaxy A35
• Galaxy A23, Galaxy A24 ve Galaxy A25
• Galaxy A14, Galaxy A15 ve Galaxy A16

Galaxy M Modelleri
• Galaxy M53, Galaxy M54 ve Galaxy M55
• Galaxy M33 ve Galaxy M34
• Galaxy M15

Galaxy Z Modelleri
• Galaxy Z Fold 6 ve Galaxy Z Flip 6
• Galaxy Z Fold 5 ve Galaxy Z Flip 5
• Galaxy Z Fold 4 ve Galaxy Z Flip 4
• Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Listede A16 Niye Yok Yine Her Türlü Alıcakta Niye Yok Ona Şaşırdım 😄

View solution in context

37 Comments
isimsiz-
Expert Level 1
Diğer
Nette kopyala yapıştır
Anonymous
Not applicable
Diğer
Kendisi Nasıl Öğrensin Başka?
0 Likes
Lushyy
Active Level 10
Diğer
Kendim hazırladım olm aynısını bul ss at
Lushyy
Active Level 10
Diğer
senin yapamadığını yapabilen insanlara laf atarak bi yere varamazsın kardeş
isimsiz-
Expert Level 1
Diğer
1.cisi internette o kadar forum sayfası varken hangi forumdan aldığını bulmak için uğraşmam çünkü sen bunu netten aldın

2.cisi sen yapmış olsanda senin yapamadığını yapabilen insanlara laf atarak bi yere varamamışsın demişsin ben burda kıçı kırık yazıyla uğraşamam sen gel benim yaptıklarımı yap söz yerimi sana devredeceğim yapabilecekmisin acaba benim yaptıklarımı çok merak ediyorum seni 2 parmağımın üstüne alır 4 parmak üstünde dolandırırım
0 Likes
Lushyy
Active Level 10
Diğer
sensin kral.
isimsiz-
Expert Level 1
Diğer
Bak işte siz böyle laf kalabalığı yapıp işin içinden kaçan kişilerindensiniz
0 Likes
Lushyy
Active Level 10
Diğer
Hayır sen bana bir kanıt sunmadan atıp tutan kişilerdensin. Kanıt getir konu kapansın
0 Likes
isimsiz-
Expert Level 1
Diğer
500 tane forumu tek tek gezip sana kanıt sunacak değilim ikimizde biliyoruzki sen bunu netten aldın sen bunu başklarına yuttur tamammı kardeşim burda birsürü insan var
0 Likes