cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Display Assistant ve Game Booster+ Geldi Ama...

(Topic created on: 04-26-2025 11:57 AM)
31 Views
Siberizm
Expert Level 5
Options
Diğer

Nabıyonuz? One UI 7 güncellemesi hepimizin merakla beklediği bir güncelleme. Bu güncellemeyle beraber Display Assistant ve Game Booster+ duyurulmuştu. 

Bende One UI 7'yi erkenden yükleyen birisiyim. Ve merak edilen bazı sorulara cevap aramakla meşgulüm. Her iki uygulamanında A3x serisi ve üstünde destekleneceğini belirtmek isterim.

Bu iki uygulama da geldi. İndirdim ancak maalesef bu iki uygulama da maalesef Türkiye'de erişime açılmamış durumda.

image

Farkettiyseniz bölge bypass yöntemiyle Display Assistant kurulumu yaptım. Maalesef Game Booster+ ve Display Assistant henüz ülkemizde desteklenmiyor. 

Aklımıza Good Guardians geliyor. O da uzun süredir ülkemizde desteklenmiyor. Ya bu modüller de aynı olursa...
27 Comments
Kazikate
Expert Level 3
Diğer
APK bulamadım link atabilir misiniz?
0 Likes
Actixel
Active Level 10
Diğer
Apk mirror ve gezegen forumda var hocam
0 Likes
Siberizm
Expert Level 5
Diğer
ApkMirror üzerinde mevcut
0 Likes
Siberizm
Expert Level 5
Diğer
Link yolladım az önce hocam
0 Likes
Siberizm
Expert Level 5
Diğer
Umurlarında değiliz ki....
0 Likes
Actixel
Active Level 10
Diğer
Türkiye gibi bir pazarı niye umursamıyorlar anlamış değilim. Gerçi bizim millet biraz elmatapar olduğu için çok kâr elde edemiyor olabilirler.
0 Likes
Siberizm
Expert Level 5
Diğer
Kimin ne kullandığı kimseyi ilgilendirmez hocam. Hatta öyle ki markalar bile kendi ürünlerini kullanıp kullanmadığımızı umursamıyor 😅
Solution
_KR0N0S_
Active Level 9
Diğer
Game booster plus uygulamasını açıp görseldeki özelliği aktif ettikten sonra mavi yazının olduğu bölüme tıklarsanız gamebooster içerisinde yeni özelliklerin açık olduğunu göreceksiniz,bende çalışıyor ama sistemle one ui 6 daki kadar uyumlu değil şuan (s24 ultra Franca csc)1745657798895.jpg1745657798919.jpg