cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Buds 2 kulaklık müzik sesi kendiliğinden yükseliyor

(Topic created on: 08-13-2022 01:58 PM)
829 Views
Alperen38
Active Level 4
Options
Diğer

Müzik açık bir şekilde Twitter facebook instagram gibi uygulamalara girince ve videolu gönderileri gelince video sesi açık olmasa bile oynamaya başlayınca kulaklığın sesi artıyor sanki ekolayzer ayarları değişiyor gibi müzik oynatmaya devam ediyor ama ses artıyor bu uygulama kaynaklı mi acaba

Resolved!
25 Comments
Alperen38
Active Level 4
Diğer
Özelden mesaj attım bakabilir misiniz acaba
0 Likes
pentagenist
Active Level 6
Diğer
Dolby atmos özelliği eğer sadece müzikler için açıksa olabilir. Dolby atmosta sadece müzik yerine otomatiğe alın.
0 Likes
Alperen38
Active Level 4
Diğer
Dolby atmos kapalı idi otomatiğe getirdim ses 360 özelliği açıkken videonun üzerine gelince ses düzeyi değişiyordu dolby atmos film moduna getirdim ses ayarı düzeyi değişmiyor video üzerine gelince kafanı çevirince ses hareket ediyor videodan geçince ses düzeyi değişmiyor ama sesin artıp azalması değişiyor
0 Likes
Alperen38
Active Level 4
Diğer
Bu sorunla sizde karsilastiniz mi bir sorun mu özelliğin video müzik arasında geçişten dolayı mı böyle ürün bozuk mu geldi bilemiyorum
0 Likes
pentagenist
Active Level 6
Diğer
Ben de böyle bir şey farkettim otomatik yapınca duzelmisti
0 Likes
Alperen38
Active Level 4
Diğer
Dolby atmosu otomatik yaptım ses 360 açıkken müzik dinleyerek sosyal medyada dolaştığım da hala aynı oluyor hocam videonun üzerine gelince ses yükselip ses 360 aktifleniyor kafamı çevirince ses değişiyor videoyu geçince normal müzik dinlerkenki haline geliyor
0 Likes