cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Bu Zamana Kadar En Çok Severek Kullandığınız Samsung Cihaz Hangisiydi ?

(Topic created on: 04-22-2022 02:38 AM)
59 Views
TechnoBit
Active Level 8
Options
Diğer

Herkesin gönlünde taht kurmuş bir samsung cihaz vardır eski yada yeni f a r k etmez her daim tasarımı ve kalitesi ile sizi etkileyen hafızanızda yer etmiş samsung cihazınız hangisiydi ?

Samsung S6-7 Edge Serisi Benim için akıllı telefon camiasında karizma olarak dönüm noktamdı ve halen beğenirim tasarımlarını ve kameraları.

image

13 Comments
Diğer
Samsung Galaxy Note 3 İlk göz ağrısı özellikleri efsaneydi
Mustafa3437
Expert Level 5
Diğer
S6 Samsung serisinde devrim niteliğinde cihazdı.
Plastikten metal+cama geçiş Arka camın parıl parıl parlaması. Kamerası efsaneydi.
2k ekranı şu anki S20fe telefonumdan bile daha iyi görüntüsü var.
Film izlemek çok keyifliydi.
Telefondaki kızılötesi ile bir çok cihazı kontrol edebiliyordum.
Nabız ölçme sensörü vardı.

Tek üzücü yanı bataryasıydı. Telefon kendiliğinden bozuldu ve 9 10 saatte şarj olmaya başladı. Telefoncu da yapamadı duruyo öyle evde bozuk olmasa hala kullanırdım 😊 😊 S6 serisi ve muadili Note 5
, Samsung'un malzeme kalitesi ,ekran,kamera olarak çağ atladığı serinin başlangıcıdır.
seyf55
Active Level 5
Diğer
Hep androidli yazmışsınız yok mu eski cihaz kullanan:) Lise 1 e giderken ilk telefonum Samsung Corby 2 der geçerim. İlk dokunmatikli telefonum edge oyunu, Java oyunlar hey gidi yıllar:) O zamanlar o kadar güzel gelirdi ki o oyunların kalitesi şimdiki play store daki oyunlara oynanış ve hikaye olarak olarak bin basar üstelik reklamsız. Tabi ki demo sürümleri de mevcuttu fakat full sürümlerini İnternetten indirirdik bir nevi .apk dosyaları gibi çok zamanım geçmiştir Samsung Corby 2 de:)
seyf55
Active Level 5
Diğer
Öve öve bitiremediğim efsane telefonumun görüntüsü de burda hqdefault_32191_1650592555.jpg