cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Bixby'de Türkçe olmaması

(Topic created on: 12-16-2023 07:38 AM)
102 Views
ltfakdmr
Active Level 3
Options
Diğer

Bu samsung ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim samsung ürünlerini severek kullanıyorum ama nedense bixby için Türkçe dil desteği bir türlü gelmiyor millet yapay zekaya video yaptırıyor, resim çizdiriyor bunlar nasıl Türkçe öğretemedi hayret ediyorum. Alt yapısı olmasa anlarım ama Türkiye'ye bu konuda fazla önem vermediklerini düşünüyorum..

image

3 Comments
eraycbk_a73
Active Level 6
Diğer
Önemsemiyor
Samsung80
Active Level 8
Diğer
Adamlar telefonların menüsü nü ve yazılarını düzeltmiyor siz bixby Türkçe olsun diyorsunuz. Bu işi en iyi Apple ve Microsoft yapıyor adamlar çok güzel çeviri yapıyor. Samsung henüz kendisi bir dünya markası olduğunu kavrayamadı. Hala taklit kokan hareketler yapıyor. Samsung un bazı eksikleri var ki çok kolay çözülür fakat yapmıyorlar halbuki düzeltseler kalite algısı çok artar.
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Diğer

Merhaba ltfakdmr,

Bixby, Samsung’un akıllı saatler dahil elektronik cihazlarında kullanımı yaygınlaşan en önemli yapay zeka yatırımları arasında bulunuyor. Bixby yeteneklerinden biri olan Bixby Assistant’ın Türkçe’nin de dahil olduğu yeni diller ile kullanılabilmesi için çalışmalar Kore’deki Genel Merkezimiz tarafından sürdürülüyor. Bixby Assistant’ın Türkçe kullanımı ile ilgili şu anda kesinleşmiş bir tarih, Samsung Electronics Türkiye’ye iletilmedi. Bixby Görüş, Bixby Hatırlatıcı gibi diğer Bixby hizmetleri ise Türkçe olarak kullanılabiliyor. Gelişmeleri web sitemiz ve sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD