cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Bixbiy

(Topic created on: 09-04-2021 10:48 PM)
277 Views
Frankfurt34
Beginner Level 5
Options
Diğer

S7 Edge den beri Samsung kullanıyorum ve dünyada 360 milyon türk olmasına rağmen özellikle Türkiye de çok iyi bir pazarı olan Samsung un bixby Türkçe dil desteği olmaması utanç verici Türkiye deki yetkililer bunun baskısını kurması lazım şuan s20 plus kullanıyorum eğer  1 sene içinde Samsung bunu çözmesse Samsung a veda edeceğim lütfen sesimi duyurmam için paylaşın ve beğenin bu kadar insanim çağrısına kulak vermezlerse yazıklar olsun 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Diğer

Merhaba Frankfurt34,

Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler. Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekteyiz ve ilgili birimlere iletiyoruz. 

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
5 Comments
67samsungalaxy
Active Level 10
Diğer
Türkiye Samsunga göre üvey evlat.
Frankfurt34
Beginner Level 5
Diğer

Kafadaki adamlarda iş yok rest cekiceksin telefonun özelliği var düşünsene Türkçe hariç bütün dillere yakın var biz bütünleşme den bunu yapmiyacaklar

67samsungalaxy
Active Level 10
Diğer
Ayn. Hak veriyorum
0 Likes
Jubei
Active Level 10
Diğer
Merhaba.
Rest çekeceksin derken sanırım Samsung Türkiye ofisinin Türk yetkililerini kast ediyorsunuz, o zaman ortaya şöyle bir şey çıkıyor, Samsung genel merkez olarak Türkiye'de açılan Samsung Türkiye ofisinin Türk yetkililerin maaşlarını Samsung genel merkez öderken rest nasıl çekecekler, örnek olarak siz Samsung Türkiye ofisin de çalışıyor olsanız ve 10 Bin Euro maaş alsanız rest çekebilir misiniz?
Bazı şeyler milli duygular ile olmuyor maalesef, bu yüzden de bixby,i Türkçe beklememek daha iyi olur.
0 Likes
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Diğer

Merhaba Frankfurt34,

Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler. Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekteyiz ve ilgili birimlere iletiyoruz. 

Teşekkürler.
MOD

0 Likes