Alickk, L-DRAGO, Deniz, OzanA34-5G, Kerim730ExynosA35 hocalarıma katkıları için çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun, sonunda Exper Levele... View Post
Alickk, L-DRAGO, Deniz, OzanA34-5G, Kerim730ExynosA35 hocalarıma katkıları için çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun, sonunda Exper Levele... View Post
Selamlar Samsung kullanıcıları! Telefonlarımızın güncelleme süreçleri zaman zaman karmaşık veya yorucu görünebilir, bazen de çeşitli sorunlarla... View Post
Almayı düşünüyorum View Post
Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Herkese teşekkürler 🥰🙏 View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Selam dostlar, Kısa bir süreliğine şehir dışındayım ve bu yüzden 17 Haziran’a kadar burayla ilgilenemeyeceğim. Güncelleme haberlerini, yenilikleri ve... View Post
Samsung Dex kaldırıldı mı? View Post
"Mevcut mod nedir?", telefonunuzu belirli bir duruma veya aktiviteye göre otomatik olarak ayarlamanıza olanak tanıyan bir otomasyon... View Post
İnternetten orijinal 25W Samsung Adaptör alacağım. Yanına da Galaxy Buds FE kulaklığımın kutusundan çıkan kabloyu kullanacağım. Sizce kablo 25W... View Post
galiba level için bug oluşmuş, çözümü nedir bilen varmı View Post
Merhaba arkadaşlar. Bugün 25Watt Samsung şarj aleti aldım siyah ve low standby yazıyor ne demek? Az mı enerji harcıyor düşük mü watt kullanıyor.... View Post
Eşleştirilmiş bluetooth cihazları now bar'da görünüyor mu? View Post
Samsung ui7 ile pil tasarrufu nasıl yapılır diye makale yayınlamış. Ve nerdeyse cihazlarımızı 3310 gibi kullanına getirmiş olayı , vahh Samsung vahh.... View Post
Güzelde ben turkiyedeyim gghf7ggi View Post
Arkadaşlar Tekrar Merhaba Benim Saatim Artık Guncelleme almiyor eski oldugu icin mi Guncelleme almiyor? View Post
User | Likes Count |
---|---|
350 | |
285 | |
281 | |
277 | |
224 |