Alickk, L-DRAGO, Deniz, OzanA34-5G, Kerim730ExynosA35 hocalarıma katkıları için çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun, sonunda Exper Levele... View Post
Alickk, L-DRAGO, Deniz, OzanA34-5G, Kerim730ExynosA35 hocalarıma katkıları için çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun, sonunda Exper Levele... View Post
Selamlar Samsung kullanıcıları! Telefonlarımızın güncelleme süreçleri zaman zaman karmaşık veya yorucu görünebilir, bazen de çeşitli sorunlarla... View Post
Almayı düşünüyorum View Post
Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Herkese teşekkürler 🥰🙏 View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Nabıyonuz? Yaz geldi. Hava sıcaklıkları artıyor. Bizim gibi cihazlarımızda hava koşullarından etkileniyor. Members cihaz ısındı konularıyla... View Post
Samsung markasına olan güvenimiz ve bağlılığımızla kullanmakta olduğumuz Galaxy Tab A9 (SM-X110) ve Galaxy A34 5G (SM-A346E) model cihazlarımıza... View Post
Play sistem şubat 2025 olarak görünüyor güncelleme de yok. One ui 7 ve dün yaptığım sıfırlama öncesi Nisan 2025'ti size de böyle mi? View Post
Merhaba, Ben indirimli ürün almak için S Wallet hesabıma para yükledim. S Wallet ile yapılacak ödemenin indirimli olacağını belirttikleri için bunu... View Post
A14 modeline güncelleme yokmu daha önce var denilmişti View Post
Ram Plus'ın hiç etkisi gören var mı? M34 kullanıyorum Ram plus ı açınca telefon deli gibi kasıyor şuan kapalı kullanıyorum. View Post
One ui 7 güncelleme boyutu 4.2 GB Samsung Vietnam Dev tarafından aktarılan bilgi View Post
Bune bilen varmı yada sizlere oluyomu View Post
Genelde yoğunlukla kullanılan klavyeler Qwerty ve Türkçe Qwerty klavyeler. Siz hangisini kullanıyorsunuz?? Türkçe Qwerty Qwerty View Post
İlk olarak uı 7.1 mi gelecek yoksa direkt uı 8.0 mı gelecek View Post
User | Likes Count |
---|---|
462 | |
328 | |
281 | |
277 | |
254 |