Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Gelişmiş görüntü performansıyla pazara sunulan yeni 130 inç Mikro RGB TV, ultra premium ekranlarda yeni bir standart belirliyor. Detaylı bilgi için:... View Post
Samsung healtta bir yiyeceği çekerek kalorisini hesaplama olduğunu **bleep** ettim fakat bunu bulamadım ülkemizde mi desteklenmiyor acaba View Post
Bildiğimiz üzere global çapta büyük bir ram ve depolama ssd krizi yaşanıyor. Bunun en büyük sebeplerinden birisi'de yapay zekanın inanılmaz... View Post
Ekran görüntüsü almak serbest hepsi yapay zekayla yapıldı copilotla View Post
Ne bu konu hakkında uyarıldım.Ne herhangi bir ihtar yedim.İçerikler boş uygunsuz içerikler değildi.Tek suçum vardı o da modları eleştirmek...2 defa... View Post
arkadaslar buds 2mi ceketimin cebinde unuttugum icin ceketimle beraber camasir makinesinde yikandi acilen ne yapmam gerektigini soylemeniz lazim... View Post
Neredeyse bir A56 süresi alıyorum. Fazla para vermenize gerek yok. Yazılım önemli değilse. View Post
Kulaklık aldım internetten.Garantiye vermek icin ne yapmam lazim. View Post
| User | Count |
|---|---|
| 5 | |
| 5 | |
| 4 | |
| 3 | |
| 3 |