cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Amiral gemisi

(Topic created on: 09-26-2024 10:01 PM)
254 Views
oğuzcann
Active Level 6
Options
Diğer

16 pro max mi samsung s25 ultra mı şuan karşılaştırma videolarında 16 pro max ekran kasa oranıyla s24 ultraua üstünlük sağlıyor işlemcisi ve diğer özellikleriyle ama s25 ultrada neler değişir bilemiyorum performans açısından hangisi daha mantıklı aydınlatabilecek arkadaşlar var mı ekram konusunda samsung önde diye biliyorum ama oyunlarda fps açısından nası farkları var bilemiyorum akıcılık stabilizasyon vesaire yani kısacası a18 pro mu sd8g4 arasında neler oynar hiç ios ürün kullanmadım açıkcası merak da ediyorum 

19 Comments
hasanA04s
Active Level 8
Diğer
16 pro maxa o kadar para vermeye gerek yok bence samsung al daha iyi hem paran çöpe gitmez hemde uzun süre samsung kullanırsın
oğuzcann
Active Level 6
Diğer
Bende öyle düşünüyorum ama kafam kurcalamıyor performans acısından neler **bleep** eder diye sadece neler kaybederiö neler kazanırım falan
0 Likes
hasanA04s
Active Level 8
Diğer
Samsung al reis ben senin yerine olsam samsung alırım uzn yıllar boyu guncelleme alırım iphone dan daha iyi performans alırım
oğuzcann
Active Level 6
Diğer
Maddi acıdan tabiki samsung o kadar zengin değilim sonucta bir kere alıyoruz
0 Likes
hasanA04s
Active Level 8
Diğer
Hem maddi hemde performans işlevsellik amaçlı samsung reis boşu boşuna kıytırık normal bi telefona 120k vermeye hiç gerek yok 120k ya ya pc dizersin ya motor alırsın ya da samsung s25 vs gibi şeyler alırsın samsung s25 ne alaka dersen samsung daha mantıklı hatta iphone dan daha iyi iş görüyor samsung boşuna paranı çöpe atma derim
oğuzcann
Active Level 6
Diğer
Teşekkür ederim hocam aydınlattığın için 😊
hasanA04s
Active Level 8
Diğer
Rica ederim 🫶☺️
0 Likes
Lahmacunn
Active Level 7
Diğer
Hocam maddi açıdan şöyle bir durumda var ikinci el satışta samsung zarar ettiriyor maalesef :)
oğuzcann
Active Level 6
Diğer
Tek sıkıntısı o diyebiliriz herhalde 😊
0 Likes