cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Acillll

(Topic created on: 09-08-2024 04:35 PM)
84 Views
GalaxyAI
Active Level 5
Options
Diğer

image

Merhaba samsung ailesi biliyorum samsung
g ile alakası yok ama benim için önemli ben bir Supercell Creator olmak üzere oturum açtım,şartları kabul edip form doldurdum.Ama bana Creator pin i gelmedi YT dan baktığımda tüccarın pazarından alındığını söylediler ama pazarda öyle bir seçenek yok sonra super creator falan dediler kafam karıştı pls yardımm
8 Comments
Diğer
Ne diyon la
0 Likes
GalaxyAI
Active Level 5
Diğer
Creator yani Supercell in oyunları üzerine video çekenler için hazırlanmış bir program.İçerik Üreticiler bu programa başvurduktan sonra oyun üzerinde içerik üreticisi olduğunu kanıtlayan bir profil simgesi verir...
0 Likes
Diğer
Gelir elde edemen knk bosver
0 Likes
GalaxyAI
Active Level 5
Diğer
Olsun yinede oyun içi item alıyorsun.Ve bazen supercell sana sürpriz yapıp evine hediye gönderiyor
0 Likes
Siberizm
Active Level 6
Diğer
YouTube üzerinde belirli bir abone ve aylık belirli bir izlenmeye sahip olunması gerekir. Genelde bu değerler 30 bin abone ve aylık 500 bin izlenmeye tekabül eder
0 Likes
qameking1988
Active Level 6
Diğer
Bunlara güven olmaz hesabını boşaltırlar kredi çekerler anlamazsın kartını değiştir
Enraged
Active Level 7
Diğer
Creator olabilirsin o kolay iksirde kazanabilirsin ama kullanmak için belirli takipçiye ulaşman gerek
Enraged
Active Level 7
Diğer
-iksirler ile kostüm pin vb alırsın ve creator olunca direk onları vermez dediğim gibi iksir kazanman gerek
0 Likes